Stadium Stinsen i Häggvik stänger och RIK byter till Stadium Teamsales i Boländerna, Uppsala
2018-07-11 15:31

I och med att Stadium Stinsen i Häggvik kommer att stänga avslutas Rosersbergs IK’s butikstillhörighet till Teamsales Stinsen.

Datum för när Stadium Stinsen stänger är ännu inte helt fastställt men mest troligt sker det någon gång under augusti/september 2018.

Vårt avtal med Stadium/Nike fortsätter men med ny butikstillhörighet till Stadium Teamsales Boländerna i Uppsala. Detta innebär att beställningar som görs via Stadium Teamsales från och med nu kommer att levereras till Stadium i Boländerna, Uppsala.

Vi tackar vår kontaktperson på Teamsales i Stinsen, Erik Sandberg, för mycket gott samarbete och önskar honom lycka till med hans fortsatta arbete på Stadium Teamsales i Barkarby. Samtidigt välkomnar vi våra nya kontaktpersoner på Stadium Teamsales i Boländerna, Edvin Modiér och Rasmus Bjervner. Dessa kommer att presenteras närmare vid ett ”profilevent” för hela Rosersbergs IK under hösten. Behöver du komma i kontakt med Edvin eller Rasmus innan dess finner du deras kontaktuppgifter nedan samt under fliken ”Profilguide” på Rosersbergsik.se.

Gemensam adress som kommer till bådas mail är teamsales.uppsala@stadium.se 010-452 88 18

Vill du veta mer om vad som händer med Stinsen i Häggvik? Se nedan länkar.

Vad händer med Stinsen?

Bostadsområde med butiker

Ny handelsplats ”Häggvik Entré”

Linn Nordbeck

/Profilansvarig RIK

Stadium Stinsen upphör - 30% rabatt på ordinarie priser
2018-07-04 15:38

I samband med att Stadium Stinsen kommer att upphöra kan du nu fynda varor till 30% rabatt*.

*Rabatten gäller endast på ordinarie priser (ej REA) i Stadium butiken på Stinsen och det är inget öppet köp eller bytesrätt på de varor som köps i butiken.

Välkomna!

Linn Nordbeck

/Profilansvarig RIK

Kanonerbjudande på fotboll* från Stadium Stinsen!
2018-06-05 10:39

Till alla Rosersmedlemmar!

Från och med idag, tisdag 5 juni har Stadium Stinsen Sollentuna rabatt på fotbollsskor och fotbollsrelaterade produkter. Det gäller märkta produkter och så långt lagret räcker!

Innan du åker till Stinsen och fyndar, glöm inte att registrera ditt medlemsskap till Rosersbergs IK, följ länken nedan. Det går inte att registrera i butiken så gör det här och nu!

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta din förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och att du registrerar dig på http://www.stadium.se/teamsales/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK.

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Välkomna att shoppa loss på Stadium Stinsen Sollentuna!

Ps. Det finns även ett lager kvar (begränsat antal storlekar) av den äldre modellen av RIK-overallen till REA-pris.

/Linn Nordbeck,

Profilansvarig RIK

2018-05-28 15:45
Till alla RIK:are!

SportAdmin som hjälper Rosersbergs IK med bland annat hantering av medlemsregistret har uppdaterat sina funktioner efter den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Med detta innebär att dina personuppgifter är säkert hanterade av SportAdmin.

/RIK Föreningsstyrelse
Vad vore Rosersbergs IK utan alla fantastiska ledare?
2018-05-08 18:17
De nya snygga ledarkiten är snart här!

Svaret är enkelt – Ingenting!

Från Föreningsstyrelsens håll vill vi först och främst säga TACK till dessa fantastiska ledare som lägger ned ett otal timmar ideelt arbete för Rosersbergs IK vecka efter vecka.

Utöver det tycker vi också att ni ledare ska synas lite extra och vara stolta över att representera Rosersbergs IK. Därför har vi tagit fram ett ledarkit som samtliga aktiva ledare ska få prova ut och beställa på bekostnad av föreningen. Ledarkitet består av en overallsjacka med helzip samt en pikétröja, se bild.

ROSERSBERGS IK och LEDARE kommer att tryckas på ryggen (båda i samma storlek som ROSERSBERGS IK-trycket som det trycks idag) samt RIK-emblem, Stadiumlogga och initialer på framsidan.

VIKTIGT!

Är du ledare i Rosersbergs IK – Välkommen att prova ut din storlek på ditt ledarkit i Rosershallen nu på onsdag den 9 maj kl. 18.00-20.00.

Har du inte möjlighet att komma till Rosershallen, vänligen meddela Linn så fort som möjligt vilken storlek på båda tröjorna som du tror passar dig. Maila Linn.nordbeck@oracle.com, alt. ring/smsa 070-485 05 05. Vi vill lägga beställning på dessa kit så fort vi bara kan så våra ledare kan bli ännu snyggare än vanligt, så snart som möjligt!

Ha en trevlig kväll!

Önskar Föreningsstyrelsen,