Valborgsfirandet är åter i Rosersberg!
2018-04-19 20:30
Varmt välkommen till valborgsfirandet i Rosersberg!
Ett år av abstinens är över! Valborgsfirandet vid Råbergshallen är åter!

Firandet startar traditionsenligt vid Orrgården där vi samlas 20:30 för dem som vill gå i fackeltåget. Fackeltåget avgår sedan 20:45 för att ankomma Råberget för att tända brasan kl 21:00.

Under kvällen kommer det att säljas fika, anordnas lotterier samt andra aktiviteter.

Vill du bidraga med ditt ris (Endast ris) till brasan så går det bra att lämna på anvisad plats på söndagen 29/4 bommen är öppen mellan klockan 09:00-18:00.

Varmt välkommen åter till valborgsfirandet i Rosersberg!
Gör dig redo för fotbollssäsongen!
2018-04-18 21:11

Är du redo för fotbollssäsongen?
Om inte så hjälper Stadium & RIK Profil dig att bli redo i samband med innebandyavslutningen i Rosershallen fredagen den 20 april kl. 17.00-20.00.

Passa även på att trycka initialer på dina befintliga eller nyinköpta plagg denna kväll. 30 kr/initial.

Varmt välkomna!

Hälsningar,

Erik Sandberg, Stadium Teamsales

Linn Nordbeck, Profilansvarig RIK

Stöd Rosersbergs IK via ditt medlemskap i Stadium!
2018-04-17 17:03

Följ tre enkla steg via länken nedan och casha in bonus både till dig själv och RIK!

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta din förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på http://www.stadium.se/teamsales/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Den nya profilguiden är det bästa hjälpmedlet vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales-säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".

Hälsningar,

Anna Kalles, ordförande Rosersbergs IK

Linn Nordbeck, profilansvarig Rosersbergs IK

RIKs Profilguide Uppdaterad!
2018-04-10 08:00
I samarbete med Stadium Teamsales och Nike blir RIKs profilguide något extra!
Rosersbergs IKs profilguide är uppdaterad och redo för ett spännande 2018!

Ta en titt på årets nyheter och ta del av informationen om hur du går till väga för att beställa RIK-kläder till ditt barn.

RIKs nya profilansvariga Linn Nordbeck har redan satt igång ett gediget arbete i att ta fram en snygg och passande profil till klubben som ska vara enhetlig och passande för samtliga sporter.

Gå in under fliken "Profilguide" för att läsa mer.

/Rebecca Swahn, Sekreterare RIK
Utbildningen "Världens bästa Coach/Idrottsförälder!" den 25 april
2018-04-07 18:58

Välkommen på Ledar- och Föräldrakurs!

SISUs Idrottsutbildare gästar oss den 25 april och håller i kursen "Världens bästa Coach/Idrottsförälder".

Du som idrottsförälder eller ledare/tränare i RIK får tips och ideér för att utveckla barn och ungdomar genom idrotten och skapa förutsättningar för att unga ska bli vinnare både i idrotten och i livet.

För vem? Ledare, tränare och föräldrar till aktiva i RIK

När? 25 april, kl 18.00-20.00

Var? Klubbstugan

Det bjuds på kaffe och fika under kvällen.

Varmt Välkommen!

/RIK Föreningsstyrelse

USM steg 4 för A-Flickor spelas i Rosershallen. Se matcherna LIVE på Webben.
2018-03-22 08:19

USM steg 4 för A-Flickor (F16) arrangeras i Rosersberg i helgen. I detta steg är det fyra lag i varje grupp och totalt åtta grupper på olika spelplatser i Sverige, och det är bara vinnaren i gruppen som går vidare till finalspelet i Malmö. Till Rosersberg kommer H43 från Lund, Silwing/Troja från Stockholm och Önnered från Göteborg. H43 har imponerat så här långt och vunnit alla tidigare matcher. Silwing/Troja kommer till spel med ett 02-lag som förra året var med i finalspelet för B-ungdom och Önnered har precis som Silwing/Troja vunnit alla matcher i USM-stegen utom en då det blev oavgjort. Rosersberg vann sin grupp i steg 3 efter viss dramatik och har visat bra form då man besegrat Skånela och Uppsala i veckan. Vi ser framför oss sex riktigt bra matcher i helgen och det ryktas om att det kommer en hel del supportar från gästande föreningar vilket kommer skapa en härlig inramning.

Vi i Rosersbergs IK vill att detta ska bli en härlig handbollsupplevelse för lagen och hoppas att många RIK:are tar på sig en röd tröja och kommer till hallen och stöttar tjejerna i deras dröm att nå finalspelet i Malmö. Den åttonde spelaren kan vara avgörande!

För er som inte kan vara på plats kan ni se matcherna LIVE på Webben.

RIK sänder samtliga matcher, och ni kan antingen köpa enstaka matcher för 49kr eller samtliga för 69kr.

Samtliga matcher: https://play.staylive.se/hdvision/paketlosningar

Enstaka matcher: https://play.staylive.se/hdvision/livekalender

Första matchen spelas kl 17.00 på lördag mellan Rosersbergs IK och Silwing/Troja.

Spelprogram

Lördag 24/3