Notiser för nyheter
2017-10-11 22:03
Du som medlem kan själv välja vad du vill få notiser på till din mail. Du hittar guiden för hur man "klickar i" och "klickar ur" sig för olika sorters nyheter under Föreningen/Dokument/Mallar.
Guiden heter "Mail vid nyheter".

Rebecca Swahn
Sekreterare Rosersbergs IK
Ny ordförande i Rosersbergs IK
2017-10-08 18:27
Anna Kalles, Ny ordförande i Rosersbergs IK
I tisdags, den 3e oktober, hade Rosersbergs IK ett extra årsmöte för att utse en ny ordförande i Rosersbergs Idrottsklubbs Föreningsstyrelse. Vi välkomnar Anna Kalles till klubben!

Anna Kalles är född och uppvuxen i Rosersberg och har haft en handbollskarriär i både RIK och Skånela IF. Hon har erfarenhet av styrelseuppdrag sedan tidigare, jobbat inom politiken och är idag lärare.

Läs Annas egna ord om det ärofyllda uppdrag som hon nu står inför:

"Jag känner mig hedrad och ser fram emot arbetet i Rosersbergs IK.

Skall bli intressant och roligt att arbeta med den sittande styrelsen, ledare, tränare, spelare och aktiva.

Rosersbergs IKs motto "Så många som möjligt - Så länge som möjligt" ställer jag mig bakom till 100 procent.

Att få engagera sig i en idrottsförening som har fokus på att alla aktiva skall vara med och känna sig inkluderade är för mig ett privilegium.

Vill passa på att även tacka för förtroendet.

Anna Kalles
Ordförande Rosersberg IK"

Rosersbergs IKs föreningsstyrelse vill tacka före detta ordförande Maria Lifbom för dessa år. Maria har visat ett stort engagemang för klubben och har varit väldigt viktig för Rosersbergs IKs utveckling. Nu lämnar hon sin ordförandepost med varm hand över till Anna.

Rebecca Swahn
Sekreterare Rosersbergs IK
EXTRA ÅRSMÖTE
2017-10-01 08:02
Val av ny ordförande för Rosersbergs Idrottsklubb.
Föreningsstyrelsen för Rosersbergs IK föreslår att Årsmötet väljer Anna Kalles till ny ordförande för Rosersbergs IK.
Mandatperiod: Oktober 2017 till Årsmötet 2019.

Maria E Lifbom
Ordförande Rosersbergs IK
Rövarpriser på Stadium
2017-09-01 08:58

Bli medlem så stödjer Stadium Rosersbergs IK med 3% på varje handlad krona åsså får du under ovan period handla till rövarpriser på sortimentet.

Genom vårt samarbetsavtal med Stadium så har du som medlem nu en ny möjlighet att stödja vårt fortsatta arbete till vår förening. Stadium erbjuder alla som är eller blir medlemmar i deras kundklubb Stadium Member att ”Stödja sin förening”.

Det enda du som medlem behöver göra är att bli (om du inte redan är det) Stadium Member och välja vår förening som den förening du vill stötta. Om du gör detta så kommer Stadium att addera en bonus till föreningen på 3% utöver din personliga bonus, som du genererar genom att göra dina privata inköp hos Stadium.

Välkomna

Maria E Lifbom

Ordförande Rosersbergs IK

Rosersbergs IK i SVT.
2017-08-30 08:26

Torsdagen 7 september kl. 18:30 kommer Lilla Sportspegeln att visa ett inslag från vår populära innebandyavslutning som gick av stapeln i våras.

Innebandy - F06/07, 19/11 12:40
Handboll - Start, 18/11 08:39