SportAdmins guide till ledare
2020-05-27 13:30
Nu har SportAdmin skapat en guide till tränare och lagledare som förklarar hur man skickar kallelser, utskick och rapporterar närvaro mm.

När du som ledare loggar in på rosersbergsik.se kommer du se en till knapp i Hem-menyn som heter "SportAdmin". På denna sida hittar du guiden.

Är du ledare men har inget inlogg till hemsidan, maila rebecca.swahn@tradeport.se

/RIK Föreningsstyrelse
RIK öppnar delvis upp träning inomhus
2020-05-24 21:10
RIK Föreningsstyrelse har tagit beslut om att låta våra seniorlag i innebandy och handboll starta upp för träning i Rosershallen och Råbergshallen.
Sigtuna kommun tillåter nu viss träning i kommunens hallar och RIK Föreningsstyrelse anser då att Rosersbergs idrottshallar bör öppnas. I dagsläget endast för föreningens seniorlag.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller fortfarande och innebär att man inte får träna vid minsta symptom av sjukdom. Speciellt om man har symptom som kan vara relaterat till covid-19 viruset. Man skall fortfarande hålla avståndet, byta om och duscha hemma samt ha tillgång till handsprit i hallarna. Antalet personer i området/hallen får vara max 50 personer.

Rekommendationerna från FHM måste följas till 100%, vilket innebär att vid eventuell kontroll av verksamheten och kontrollanterna anser att rekommendationerna inte följs, kan hallarna stängas med omedelbar verkan.

Håll er friska och var fortsatt försiktiga.

/Donald Swahn
Ordförande RIK
RIKs midsommarfirande ställs in
2020-05-16 12:00
Tyvärr måste vi ställa in årets midsommarfirande i stora lekparken. Detta på grund av de rådande omständigheterna med Covid-19.

Vi hoppas på att allt detta snart är över så vi kan fortsätta som vanligt med vår verksamhet igen.

Håll er friska, tvätta händerna och ta hand om er!

/RIK Föreningsstyrelse och sektionsstyrelserna
Fritidsgården öppnar igen på fredag
2020-05-13 10:00
På fredag, den 15 maj öppnar vi Fritidsgården igen. Råbergshallen kommer dock vara stängd.

Vi hoppas på fint väder för att kunna hänga mestadels ute!

Välkomna!
Bollskola utomhus - 16 maj
2020-05-11 20:00
Hej alla barn och andra sportfantaster!

Som vi längtar efter att allt ska bli som vanligt igen. Det kommer troligtvis att dröja ett tag men vi tänkte dra igång bollskola med fotboll och lek. Det blir några veckor senare än tidigare år men ser vi vädret i helgen kanske det inte gör så mycket.

Vi kör på fotbollsplanerna den 16 maj klockan 10.00 för flickor och pojkar födda 2014 och 2015

Med de restriktioner som gäller så kommer vi försöka hålla till både på gräsplanen och konstgräsplanen. Vi förstår att det är kul att se era barn leka boll men vi ser gärna också att vi begränsar antalet syskon och föräldrar i den mån det är möjligt. Vi har tydliga krav på att vi får vara maximalt 50 personer vid varje plats och tillfälle och det är något som vi måste rätta oss efter.

Vid frågor hör gärna av er till fotbollsstyrelsen!
Spännande nyheter från RIK Innebandy
2020-04-30 12:00
Det är med stolthet & glädje vi presenterar en av svensk innebandys största profiler som vår nya huvudtränare för säsongen 20/21!

Varmt varmt välkommen till Rosersberg Magnus Jäderlund!

Magnus som med 20 års erfarenhet från innebandy på absolut högsta nivå har en meritlista som är både lång & gedigen. Eller vad säger ni tex om: 3 SM Silver, Champions Cup guld & vid två tillfällen utsedd till Årets Tränare i Svenska superligan som några exempel så förstår Ni att detta är en ledare med en enorm erfarenhet av coaching, föreningsutveckling, ledarskap mm.

Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande.

Inom kort presenterar vi en längre intervju med Magnus men fram till dess, hjälp oss gärna att välkomna Magnus till Rosersbergs IK.

/Rosersbergs IK Innebandy
Nyheter från vår verksamhet