Seriesegern är ett faktum
2020-10-03 16:30
Grattis till Rosersbergs IK Fotboll Herrlag!
8-1-vinst mot IFK Uppsala 2 på kyliga Rosersvallen denna lördag resulterade i guldhattar, konfetti och uppflyttning till divison 4.

Vi ser fram emot nästa säsong!

/RIK Föreningsstyrelse
Publikrestriktioner under matcher i idrottshallarna!
2020-10-02 10:00

Ett litet förtydligande kring publik under innebandy- och handbollsmatcher!

Även om det enligt regeringen är tillåtet med 50 personer i sittande publik på idrottsevenemang så har föreningen tagit beslutet att endast tillåta publik på matcher för Innebandyn herrar i div 1 och för Handbollen damer i div 2.
På dessa matcher är det max 50 personer i publiken som gäller (antalet kan komma att förändras kortfristigt om nya beslut tas av regeringen).

Det är även tillåtet med max 6 transportörer (bortalaget) att sitta med i hallen och titta på matcher, oavsett junior- eller seniormatch.

För Bollskolan Inomhus som börjar på söndag får endast en förälder per barn följa med. Vid träningar för alla lag så gäller det att endast det tränande laget är i hallen och så få transporterande föräldrar som möjligt.

Ta hand om er och tvätta händerna! Vi hoppas lika mycket som ni att vi snart ska kunna bedriva vår verksamhet som vanligt igen. ❤️

/RIK Föreningsstyrelse

På lördag firar vi med en sista match!
2020-09-29 10:00

Efter en lång väntan och mkt jobb så är vi äntligen i div 4, ett historiskt steg för Rosersbergs IK då föreningen aldrig haft ett fotbollslag så högt upp i seriesystemet.

Inför sista omgången nu på lördag kl 14.00 så har vi redan avgjort serien och vi hoppas att få spela inför våra fantastiska supportrar och avsluta med elfte raka segern vilket innebär att vi går obesegrade genom serien.

Har varit en speciell säsong 2020 då covid-19 drog in över landet under våren och all idrott fick stå tillbaks för denna hemska sjukdom, men tålmodigt har alla idrottsföreningar krigat på med träningar under andra former än vad vi är vana med och jag tror att vi blivit sammansvetsade och starka av detta och vi hoppas verkligen att vi snart ska få återgå till vårt ”vanliga” föreningsliv med publik och bra stämning på matcher mm.

Det finns många att tacka för denna fantastiska resa men det viktigaste av allt är att vi hela tiden jobbat med ”laget före jaget” och på så sätt fått ihop en fantastisk grupp.

En fantastisk grupp med spelare och ledare har tillsammans med ett fint stöd från Rosersbergs IKs styrelse gjort denna resa möjlig och nu ser vi fram emot div 4.

Nu hoppas vi många sluter upp på lördag för att fira laget, vi tänker självklart på dom rekommendationer som gäller och är försiktiga och tar hand om varandra.

Ses lördag kl 14.00 på Råbergsvallens konstgräs.

/Coach Stefan

Herrarnas seriepremiär ser du på webben!
2020-09-26 23:23, Startsida
Seriepremiären ser du hos Norrortssporten!
Söndagens seriepremiär för herrlaget ser Ni live på Norrortssporten. Sändningen som startar 18:30 är gratis & matchen kommenteras av Fredrik Raschke & Christian Sandsund.

Varmt välkomna att titta in!
Fotbollsherrarna går för dubbeln på lördag!
2020-09-24 10:00
Denna lördag kan bli en historisk dag för Rosersbergs IK Fotboll. Båda herrlagen spelar sina sista bortamatcher för säsongen och kan redan då säkra avancemang till högre divisioner.

Division 7-laget spelar mot Brottby SK och det räcker med oavgjort för att säkra platsen i division 6.
Och för division 5-laget står SK Elvan för motståndet. Blir det oavgjort eller tre poäng där kommer vi för första gången ha ett herrlag i division 4 i RIK Fotboll.

Lycka till killar!

Nyheter från vår verksamhet