Kanonerbjudande på fotboll* från Stadium Stinsen!
2018-06-05 10:39

Till alla Rosersmedlemmar!

Från och med idag, tisdag 5 juni har Stadium Stinsen Sollentuna rabatt på fotbollsskor och fotbollsrelaterade produkter. Det gäller märkta produkter och så långt lagret räcker!

Innan du åker till Stinsen och fyndar, glöm inte att registrera ditt medlemsskap till Rosersbergs IK, följ länken nedan. Det går inte att registrera i butiken så gör det här och nu!

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta din förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och att du registrerar dig på http://www.stadium.se/teamsales/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK.

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Välkomna att shoppa loss på Stadium Stinsen Sollentuna!

Ps. Det finns även ett lager kvar (begränsat antal storlekar) av den äldre modellen av RIK-overallen till REA-pris.

/Linn Nordbeck,

Profilansvarig RIK

2018-05-28 15:45
Till alla RIK:are!

SportAdmin som hjälper Rosersbergs IK med bland annat hantering av medlemsregistret har uppdaterat sina funktioner efter den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Med detta innebär att dina personuppgifter är säkert hanterade av SportAdmin.

/RIK Föreningsstyrelse
Vad vore Rosersbergs IK utan alla fantastiska ledare?
2018-05-08 18:17
De nya snygga ledarkiten är snart här!

Svaret är enkelt – Ingenting!

Från Föreningsstyrelsens håll vill vi först och främst säga TACK till dessa fantastiska ledare som lägger ned ett otal timmar ideelt arbete för Rosersbergs IK vecka efter vecka.

Utöver det tycker vi också att ni ledare ska synas lite extra och vara stolta över att representera Rosersbergs IK. Därför har vi tagit fram ett ledarkit som samtliga aktiva ledare ska få prova ut och beställa på bekostnad av föreningen. Ledarkitet består av en overallsjacka med helzip samt en pikétröja, se bild.

ROSERSBERGS IK och LEDARE kommer att tryckas på ryggen (båda i samma storlek som ROSERSBERGS IK-trycket som det trycks idag) samt RIK-emblem, Stadiumlogga och initialer på framsidan.

VIKTIGT!

Är du ledare i Rosersbergs IK – Välkommen att prova ut din storlek på ditt ledarkit i Rosershallen nu på onsdag den 9 maj kl. 18.00-20.00.

Har du inte möjlighet att komma till Rosershallen, vänligen meddela Linn så fort som möjligt vilken storlek på båda tröjorna som du tror passar dig. Maila Linn.nordbeck@oracle.com, alt. ring/smsa 070-485 05 05. Vi vill lägga beställning på dessa kit så fort vi bara kan så våra ledare kan bli ännu snyggare än vanligt, så snart som möjligt!

Ha en trevlig kväll!

Önskar Föreningsstyrelsen,
Genom Linn Nordbeck, Profilansvarig RIK

Information från årsmötet om ekonomin
2018-05-01 10:35

Årsmötet är nu avklarat sedan en tid tillbaka och det har efterfrågats information om ekonomin från diverse medlemmar som inte deltog på mötet så här kommer en kort sammanfattning om det som sades på årsmötet.

På årsmötet kunde föreningsstyrelsen samt medlemmar som deltog konstatera att alla tre sektioners resultat- och balansräkningar för det finansiella året 2017 är helt korrekt utförd samt föreningsstyrelsens resultat- och balansräkning för det finansiella året 2017 är korrekt utförd. För första gången så gjordes det även ett konsoliderat bokslut för hela organisationsnumret och enligt den tolkningen styrelsen gör av detta så kommer föreningen inte att behöva betala vare sig skatt eller moms. Föreningen behöver dock invänta Skatteverkets slutgiltiga beslut.

Föreningsstyrelsen vill särskilt tacka alla kassörer i alla enskilda lag samt handbollens, innebandyns, fotbollens samt föreningsstyrelsens kassör lite extra. Ett varmt tack vill vi även rikta till Johanna Norling som har hjälpt oss med det konsoliderande bokslutet. Även tack till våra revisorer som gjort ett enormt arbete.

Nu ser vi fram emot ett år där vi kan fokusera på verksamheten. Innebandyn har nyligen haft sin populära avslutning. Handbollen skall ha sin avslutning den 4 maj och fotbollen är precis i början av säsongen och alla lag börjar komma igång med träningar.

Så många som möjligt - Så länge som möjligt

/RIK Föreningsstyrelse

Gör dig redo för fotbollssäsongen!
2018-04-18 21:11

Är du redo för fotbollssäsongen?
Om inte så hjälper Stadium & RIK Profil dig att bli redo i samband med innebandyavslutningen i Rosershallen fredagen den 20 april kl. 17.00-20.00.

Passa även på att trycka initialer på dina befintliga eller nyinköpta plagg denna kväll. 30 kr/initial.

Varmt välkomna!

Hälsningar,