Bli medlem i Rosersbergs IK
Följ @rosersbergsik på instagram!
2018-10-22 17:00

Roliga nyheter!

Nu har vi äntligen startat en instagram för hela klubben, @rosersbergsik

Där kommer vi publicera inlägg som rör hela RIK, så som evenemang, utbildningar, profilgruppen mm, men även få inblick i våra lag och hänga med på allt från träningar och matcher till cuper och andra spännande aktiviteter.

Enligt GDPR kommer vi inte publicera bilder där barns ansikten syns om vi inte har föräldrars tillåtelse till detta.

Har du tips och idéer på vad som borde publiceras, dra iväg ett sms till Rebecca Swahn, 070 785 44 97.

Gå in på instagram och följ @rosersbergsik du också!

RIK Profil- & eventkväll - Torsdag 18 oktober kl. 18.00-20.00
2018-10-15 15:30
Välkomna till RIKs Profil- & Eventkväll i Rosershallens cafeteria nu på torsdag.

Samtliga medlemmar i alla sektioner är välkomna att känna, klämma, prova och beställa både kläder och accessoarer. Prover inkl. priser finns på plats och beställning sker via respektive lagledare.

Våra Teamsalesexperter, Rasmus och Edvin, från Stadium finns på plats för att visa upp hela Rosersbergs IKs profilsortiment samt svara på ev. frågor.

Dessutom finns Rosers snygga supportertröja, 3-pack vita strumpor (handboll) och 1-pack röda korta strumpor (innebandy & fotboll) att köpa på plats.

Varmt välkomna hälsar,
Team RIK Profil

Ps. Notera i kalendern - 8-9 december - RIK Medlemskväll på Stadium Boländerna, Uppsala med 20% rabatt på allt*. Mer info kommer... Ds.

*RIK Profilkläder med redan rabatterat Teamsalespris omfattas inte av 20% rabatt.

Bollskolan har bytt tid!
2018-10-13 14:58
Viktig information till alla barn i bollskolan!

Bollskolan kommer från och med imorgon, söndag byta tid från 9.00-10.00 till 9.30-10.30.

Meddela gärna era kompisar!

Vi ses imorgon, klockan 9.30 i Råbergshallen.

Trevlig lördag!

& ledarna i Bollskolan
RIKs supportertröja - köp den i Rosershallen fredag 12/10 kl. 18.00-21.00
2018-10-11 22:14
RIKs supportertröja finns än så länge som t-shirt och rundhalsad collegetröja i färgerna röd & marinblå.
Vill du också ha den snygga ROSERS-tröjan?

Passa på att köpa din alldeles egna i samband med fredagsmyset i Rosershallen, dvs herrarnas innebandymatch mot Bele Barkarby IF IBF på fredag kväll. Matchstart kl. 19.05.

Försäljning sker i Rosershallen kl. 18.00-21.00, fredag 12 oktober.
Betalning via swish.

Priser:
T-shirt, Junior 129 kr
T-shirt, Senior 149 kr
Långärmad collegetröja med rund hals, Junior 379 kr
Långärmad collegetröja med rund hals, Senior 399 kr

Kan du inte komma just denna dag/tid? Hör av dig till Linn Nordbeck på 070-4850505.

Varmt välkomna!

RIK förlänger sitt samarbete med BK
2018-10-05 12:00

Glada nyheter!

Tidigt igår morse var våra cafeteria- och sponsoransvariga på Burger King i Rosersberg och skrev på ett nytt sponsoravtal för 2019 mellan RIK och BK.

Med detta innebär att vi kan fortsätta servera goda koppar kaffe och toast, mm i vår cafeteria.

BK-skylten i Rosershallen sitter såklart kvar och det kommer även upp en skylt vid Rosersvallen.

Nu kan vi njuta av många varma koppar kaffe i vinter!