Till minne av Leif ”Leffe” Elgenfors
2018-01-09 10:13

Leif arbetade under många år som vaktmästare i Råbergshallen. Han fanns där dagligen, höll ordning och reda samt som en trygghet för alla barn. Ett glatt ”Hej!” när man kom till träning, ett grattis på namnsdag eller födelsedag är också något man förknippar Leffe med.
Leffes otroliga förmåga att komma ihåg telefonnummer har ofta varit till stor hjälp.
En härlig människa som spred glädje och sång.

”Ge mig ett R, ge mig ett I, ge mig ett K..... Vad blir det?!”

Den ramsan hördes ofta i hallen. Nu har din röst tystnat, men vi minns dig för evigt.
Du fattas oss.

_____________________________________________________________________________________

Rosersbergs IK har mottagit generösa gåvor till vår fond där RIK-familjer kan ansöka om stipendium för sitt barn/ungdoms deltagande på arrangemang där egna ekonomiska förutsättningar saknas helt eller delvis.
Vi från Rosersbergs IK vill framför vårt varma tack till Leif´s anhöriga som initierat detta.

/Föreningsstyrelsen RIK

Julklappsfredag 8 december
2017-12-07 16:58

Imorgon fredag 8 december kl. 18.00-21.00, är det JULKLAPPSFREDAG i Rosershallen i samband med herrarnas IB-match mot Rasbo IK.

Matchen börjar kl. 19.05 men redan från kl. 18.00 har du möjlighet att fynda dina RIK-julklappar i entrén. Passa på att göra någon nära RIKtigt glad på julafton i år!

Dessutom... Premiär för nya RIK-mössan framtagen i samarbete med Stadium. Nyhet! Finns nu även i rött.

Vilken mysfredag - Innebandy, julklappsshopping, fika i cafeterian, härliga människor och mycket mer – det här kan ni bara inte missa!

Varmt välkomna!

Hälsningar,

Linn Nordbeck

Profilansvarig Rosersbergs IK

Notiser för nyheter
2017-10-11 22:03
Du som medlem kan själv välja vad du vill få notiser på till din mail. Du hittar guiden för hur man "klickar i" och "klickar ur" sig för olika sorters nyheter under Föreningen/Dokument/Mallar.
Guiden heter "Mail vid nyheter".

Rebecca Swahn
Sekreterare Rosersbergs IK
Ny ordförande i Rosersbergs IK
2017-10-08 18:27
Anna Kalles, Ny ordförande i Rosersbergs IK
I tisdags, den 3e oktober, hade Rosersbergs IK ett extra årsmöte för att utse en ny ordförande i Rosersbergs Idrottsklubbs Föreningsstyrelse. Vi välkomnar Anna Kalles till klubben!

Anna Kalles är född och uppvuxen i Rosersberg och har haft en handbollskarriär i både RIK och Skånela IF. Hon har erfarenhet av styrelseuppdrag sedan tidigare, jobbat inom politiken och är idag lärare.

Läs Annas egna ord om det ärofyllda uppdrag som hon nu står inför:

"Jag känner mig hedrad och ser fram emot arbetet i Rosersbergs IK.

Skall bli intressant och roligt att arbeta med den sittande styrelsen, ledare, tränare, spelare och aktiva.

Rosersbergs IKs motto "Så många som möjligt - Så länge som möjligt" ställer jag mig bakom till 100 procent.

Att få engagera sig i en idrottsförening som har fokus på att alla aktiva skall vara med och känna sig inkluderade är för mig ett privilegium.

Vill passa på att även tacka för förtroendet.

Anna Kalles
Ordförande Rosersberg IK"

Rosersbergs IKs föreningsstyrelse vill tacka före detta ordförande Maria Lifbom för dessa år. Maria har visat ett stort engagemang för klubben och har varit väldigt viktig för Rosersbergs IKs utveckling. Nu lämnar hon sin ordförandepost med varm hand över till Anna.

Rebecca Swahn
Sekreterare Rosersbergs IK