RIK söker nya styrelsemedlemmar!
2018-02-11 12:10

Rosersbergs IK söker nya styrelsemedlemmar, som ska tillsättas den 24 mars under RIK Årsmöte.

Olika poster efterfrågas i samtliga sektioner. Vänligen kontakta Donald Swahn i Valberedningen, donald.swahn@gmail.com om Ni är intresserade av ett roligt och spännande styrelseuppdrag.

För mer information om de olika styrelserna och vad för uppdrag, samt hur styrelsearbetet ser ut, vänligen kontakta ordföranden i den styrelse som intresserar Er.

Anna Kalles, Ordförande RIK Föreningsstyrelse/Huvudstyrelse, annakalles77@gmail.com

Anders Eriksson, Ordförande RIK Handboll, iker1963@gmail.com

Jörgen Lundqvist, Ordförande RIK Fotboll, jorgen.lundqvist@igepa.se

Lars Lundell, Ordförande RIK Innebandy, lars.lundell@cleanone.se

Vi har mycket roligt att se fram emot detta år och det kan bara bli bättre med lite nya tankar och idéer!

/Rebecca Swahn

Sekreterare RIK Föreningsstyrelse

Tack till våra sponsorer!
2018-02-03 16:46

Rosersbergs F16- och F18-lag i handboll vidare till steg 4 i USM!
2018-01-29 08:04

I helgen arrangerade Rosersbergs IK steg 3 för F18 i USM handboll. IK Bolton, Härnösand HK och Skara HF vara på plats för att spela om de två platser som innebär fortsatt spel i USM. Rosersbergs tjejer spelade bra och tog tre segrar och blev därmed gruppsegrare och vidare till steg 4. Tvåa i gruppen blev IK Bolton. Steg 4 kommer att spelas 10 – 11 mars.

För två helger sedan var Rosersbergs IKs duktiga F16-lag i Piteå för USM-spel. Efter mycket stor dramatik lyckades laget vinna gruppen och är därmed också klara för steg 4 som kommer att spelas 24 – 25 mars.

Nu är det två lag som ser framemot lottningen och kanske kommer något av USM-sammandragen spelas i Rosersberg i mars?

Stort grattis, tjejer!

Anders Eriksson
Ordförande, Handbollssektionen
Till minne av Leif ”Leffe” Elgenfors
2018-01-09 10:13

Leif arbetade under många år som vaktmästare i Råbergshallen. Han fanns där dagligen, höll ordning och reda samt som en trygghet för alla barn. Ett glatt ”Hej!” när man kom till träning, ett grattis på namnsdag eller födelsedag är också något man förknippar Leffe med.
Leffes otroliga förmåga att komma ihåg telefonnummer har ofta varit till stor hjälp.
En härlig människa som spred glädje och sång.

”Ge mig ett R, ge mig ett I, ge mig ett K..... Vad blir det?!”

Den ramsan hördes ofta i hallen. Nu har din röst tystnat, men vi minns dig för evigt.
Du fattas oss.

_____________________________________________________________________________________

Rosersbergs IK har mottagit generösa gåvor till vår fond där RIK-familjer kan ansöka om stipendium för sitt barn/ungdoms deltagande på arrangemang där egna ekonomiska förutsättningar saknas helt eller delvis.
Vi från Rosersbergs IK vill framför vårt varma tack till Leif´s anhöriga som initierat detta.

/Föreningsstyrelsen RIK

Julklappsfredag 8 december
2017-12-07 16:58

Imorgon fredag 8 december kl. 18.00-21.00, är det JULKLAPPSFREDAG i Rosershallen i samband med herrarnas IB-match mot Rasbo IK.

Matchen börjar kl. 19.05 men redan från kl. 18.00 har du möjlighet att fynda dina RIK-julklappar i entrén. Passa på att göra någon nära RIKtigt glad på julafton i år!

Dessutom... Premiär för nya RIK-mössan framtagen i samarbete med Stadium. Nyhet! Finns nu även i rött.

Vilken mysfredag - Innebandy, julklappsshopping, fika i cafeterian, härliga människor och mycket mer – det här kan ni bara inte missa!

Varmt välkomna!

Hälsningar,