----- RIK-TV-----
----- Våra sponsorer ------
USM steg 3 hela helgen för juniorerna
2017-01-20 15:36
Roligt utmaning väntar detta gäng under helgen i Rosershallen när USM steg 3 avgörs.
Rosersbergs IK Handboll har här nöjet att få hälsa alla inblandade varmt välkomna till Rosersberg och Rosershallen denna helg.

Vi har två intensiva handbollsdagar med prägel av Ungdoms-SM steg 3 för damjuniorer.

Vad roligt och kul att få gästande lag som inte brukar vara här så ofta.

Nacka HK (= Skuru IK) har vi bra koll på. I mina ögon storfavoriter till att matcha om USM-guldet i maj månad.

Här kryllar det av duktiga spelare. Det kommer du att få se. Det finns flera landslagsspelare på olika positioner.

Dalhems IF från Malmö är en anrik damklubb och laget tränas av Birthe ”Buttan” Hansson och Lisa Jönsson. Två ledare som har varit med i flera år och kan ”sin grej”

Ett lag som har flera allroundspelare.

GF Kroppskultur har en bra mixed i laget och framför allt en fin tradition med åren och blir att räkna med under helgen.

Jag tror att Nacka HK kommer att gå rent i helgen och är det bästa gänget, sedan är tipset en öppen affär med tre lag som slåss om en plats till steg 4.

Bollen är rund som bekant och mycket kan hända.

Hemmalaget är på hugget och vi har förberett oss på ett bra sätt. Precis som så många andra klubbar smyger det in sig då och då småskador och sjukdomare vilket vi alla vet ingår i spelet och livet.

Känn dig varmt välkommen och du vet om att du även kan följa USM via klubbens samarbetspartners Sportway.se som kommer att webb-producera samtliga matcher och det är en kostnad av 69 kronor.

Följnade länk gäller;

Välkomna till Rosersberg! Det lilla samhället men med det stora engagemanget.

Robban Zetterquist

Tränare, Rosersbergs IK Handboll

Uppdatering kring renoveringen av Klubbstugan | Fritidsgården
2017-01-13 18:27
Tyvärr så hade vi ju en vattenläcka under hösten som vi nu håller på att åtgärda. Försäkringsbolaet är inkopplat då skadan tyvärr var mycket större än vi hade hoppats på.

Detta innebär att Fritidsgården är stängd idag den 13 januari men skall öppna igen nästa fredag den 20 januari om inte går helt galet.

Lilla toaletten och städskrubben är helt borttagna och stora delar av allt regelverk är utbytt.
Den stora toaletten fungerar men vattnet är avstängt till och från så räkna inte med normal funktionalitet i kök eller på stora toaletten.

Vi ser fram emot att få detta åtgärdat och tackar Comfort Karby VVS för deras hjälp med detta.

Trevlig helg

Skrivet av Åsa Uddén
Kassör
Rosersbegs IK
Norrköping Innebandy Cup P04/05
2017-01-08 12:06
Rosersberg/Arlanda P04/05 har två lag som spelar Norrköping IB Cup denna helg.

Semifinal två är just avslutad och Rosersberg/Arlanda lag 2 vann mot Hässelby SK Svart och vann med 0-3.
Innan denna match spelade Rosersberg/Arlanda lag 1 semi mot Grimsta AIK 2 och vann med 2-4.
Detta innebär att våra lag nu kommer att mötas i A-final 14:10 i Mässhallen B.

Välkommen Rebecca Swahn - T.f Sekreterare Föreningsstyrelsen RIK
2017-01-04 19:54
Varmt välkommen Rebecca till föreningsstyrelsen RIK.
Rebecca har ett gediget förflutet inom RIK. Hon startade som spelare vid ringa ålder - utvecklade sig som ledare med bravur och har nu valt att ta nästa steg - att ingå i föreningsstyrelsen RIK.

RIK T.f Sekreterare känner hjärta i RIK -älskar föreningslivet och hyllar RIK´s värderingar, glädje, gemenskap och respekt. Dessutom bidrar Rebecca till en ungdomlig åsikt i Föreningsstyrelsen RIK.

RIK ser fram emot många år med Rebecca i rodret

Ordförande RIK
Maria E Lifbom

Från oss alla - till er alla - en riktigt God Jul:)
2016-12-23 17:35
RIK Föreningsstyrelse
Sveriges bästa kantspelare finns i Rosersbergs IK
2016-11-13 23:34
Stort grattis till Molly Sahlin (längst upp till högr) till uttagningen i All Star Team. En härlig prestation.
Sveriges bästa vänstersexa finns i Rosersbergs IK Handboll.
 Molly Sahlin, född 2001, blev på söndagen uttagen i All Star Team när SverigeCupen avslutades i Nyköping.
Handboll - Damer / Junior, 20/01 15:32
Handboll - Start, 20/01 09:52