Ledarkiten är äntligen här! Hämtas måndag 13/8 kl. 18.00-20.00
2018-08-08 10:43
Overallsjacka med helzip samt pikétröja ingår i RIKs ledarkit. Föreningen är mycket tacksamma för det engagemang och arbete våra ledare bidrar med och vill med detta ledarkit visa vår uppskattning.
Till alla fantastiska ledare,

Väntan har varit lång men nu, äntligen är ledarkiten här!

Välkommen att hämta ut just ditt ledarkit vid klubbstugans entré på måndag
13 augusti kl. 18.00-20.00.

OBS! Till alla kvinnliga ledare - tyvärr är samtliga dampikétröjor försenade och kommer att levereras först någon gång under de två sista veckorna i augusti. Detta betyder att enbart overallsjackan är möjlig att hämta på måndag 13 augusti. Det är helt upp till var och en om ni vill hämta overallsjackan först och pikétröjan senare alternativt hämta båda plaggen samtidigt vid nästa utlämningstillfälle som troligen blir i början på september. Datum meddelas så snart pikétröjorna är levererade.

Ni som beställt andra plagg utöver ledarkitet kan hämta och betala dessa i samband med uthämtning av ledarkitet. Betalning sker via swish.

Varmt välkomna på måndag!

Hälsningar,

Anna Kalles, Ordförande Rosersbergs IK
Jörgen Lundqvist, Ordförande Rosersbergs IK Fotboll
Jörgen Blomqvist, Ordförande Rosersbergs IK Handboll
Lars Lundell, Ordförande Rosersbergs IK Innebandy
Linn Nordbeck, Profilansvarig Rosersbergs IK

RIK går med i Prideparaden i Stockholm!
2018-07-25 09:28

Rosersbergs IK tillsammans med Upplands Idrottsförbund kommer att delta i Prideparaden under Pridefestivalen i Stockholm den 4 augusti.

Vi hoppas på att många RIKare vill hänga med under denna färgglada dag!

Vi samlas på Rosersbergs Station kl. 10.45 för gemensam tågfärd in till Stockholm C.

Ha gärna något plagg på dig som representerar RIK. Kan vara en matchtröja, keps eller något annat som syns.

Kontakta RIKs ordförande Anna Kalles via mail eller telefon om ni vill hänga på! annakalles77@gmail.com 072-549 67 77

Ni får ytterligare information om dagen vid anmälan.

Hoppas vi blir många som får en rolig dag tillsammans!

/RIK Föreningsstyrelse

Stadium Stinsen i Häggvik stänger och RIK byter till Stadium Teamsales i Boländerna, Uppsala
2018-07-11 15:31

I och med att Stadium Stinsen i Häggvik kommer att stänga avslutas Rosersbergs IK’s butikstillhörighet till Teamsales Stinsen.

Datum för när Stadium Stinsen stänger är ännu inte helt fastställt men mest troligt sker det någon gång under augusti/september 2018.

Vårt avtal med Stadium/Nike fortsätter men med ny butikstillhörighet till Stadium Teamsales Boländerna i Uppsala. Detta innebär att beställningar som görs via Stadium Teamsales från och med nu kommer att levereras till Stadium i Boländerna, Uppsala.

Vi tackar vår kontaktperson på Teamsales i Stinsen, Erik Sandberg, för mycket gott samarbete och önskar honom lycka till med hans fortsatta arbete på Stadium Teamsales i Barkarby. Samtidigt välkomnar vi våra nya kontaktpersoner på Stadium Teamsales i Boländerna, Edvin Modiér och Rasmus Bjervner. Dessa kommer att presenteras närmare vid ett ”profilevent” för hela Rosersbergs IK under hösten. Behöver du komma i kontakt med Edvin eller Rasmus innan dess finner du deras kontaktuppgifter nedan samt under fliken ”Profilguide” på Rosersbergsik.se.

Gemensam adress som kommer till bådas mail är teamsales.uppsala@stadium.se 010-452 88 18

Vill du veta mer om vad som händer med Stinsen i Häggvik? Se nedan länkar.

Vad händer med Stinsen?

Bostadsområde med butiker

Ny handelsplats ”Häggvik Entré”

Linn Nordbeck

/Profilansvarig RIK

Stadium Stinsen upphör - 30% rabatt på ordinarie priser
2018-07-04 15:38

I samband med att Stadium Stinsen kommer att upphöra kan du nu fynda varor till 30% rabatt*.

*Rabatten gäller endast på ordinarie priser (ej REA) i Stadium butiken på Stinsen och det är inget öppet köp eller bytesrätt på de varor som köps i butiken.

Välkomna!

Linn Nordbeck

/Profilansvarig RIK

Kanonerbjudande på fotboll* från Stadium Stinsen!
2018-06-05 10:39

Till alla Rosersmedlemmar!

Från och med idag, tisdag 5 juni har Stadium Stinsen Sollentuna rabatt på fotbollsskor och fotbollsrelaterade produkter. Det gäller märkta produkter och så långt lagret räcker!

Innan du åker till Stinsen och fyndar, glöm inte att registrera ditt medlemsskap till Rosersbergs IK, följ länken nedan. Det går inte att registrera i butiken så gör det här och nu!

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta din förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och att du registrerar dig på http://www.stadium.se/teamsales/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK.

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Välkomna att shoppa loss på Stadium Stinsen Sollentuna!

Ps. Det finns även ett lager kvar (begränsat antal storlekar) av den äldre modellen av RIK-overallen till REA-pris.

/Linn Nordbeck,

Profilansvarig RIK