Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Rosersbergs IK
BLI MEDLEM
Fira Valborg med RIK!
2019-04-05 11:55

Är du redo för fotbollssäsongen 2019/2020?
2019-03-30 10:00

Passar overallen, shortsen och tränings t-shirten fortfarande eller behövs en uppdatering/komplettering inför fotbollssäsongen?

Var är strumporna, blir det kallt om händerna, halsen och huvudet?

 

Är detta frågor du ställer dig? Då ska du kontakta din lagledare redan nu för att beställa det du behöver. I RIK’s profilguide finns massor av plagg och produkter anpassade för en härlig fotbollssäsong.

Prover finns att låna, kontakta Linn Nordbeck för mer information.

 

OBS! 1 -  RIK-mössor, röda fotbollsstrumpor och vattenflaskor kan du köpa i cafeterian i Rosershallen när den håller öppet.

OBS! 2 – Under IB-avslutningen fredagen den 26 april kommer det också vara möjligt att köpa profil- plagg/produkter samt ROSERS supportertröjor såklart.

 

För frågor kring lagbeställningar, produkter etc. vänligen kontakta våra behjälpliga Stadium Teamsales representanter Rasmus och Edvin på Stadium Boländerna i Uppsala, teamsales.uppsala@stadium.se alt. 010-452 88 18. Det går givetvis bra att kontakta RIK’s Profilansvarig Linn Nordbeck också.


/RIK Profil

Ny ordförande i Rosersbergs IK!
2019-03-25 20:12

I lördags var det årsmöte och då valdes även en ny ordförande för Rosersbergs IK.

Vår tidigare ordförande Anna Kalles som har gjort ett fantastiskt jobb för klubben kände att det var dags att kliva ner från posten och lämna över stafettpinnen. RIKs nya ordförande är den tidigare Rosersbergaren Donald Swahn.

 

Donald har varit medlem i Roserbergs IK under många år och förutom som förälder, har han varit tränare och även suttit som ordförande i Innebandystyrelsen.

Han brinner för föreningslivet och ungdomsidrotten och vi tror att han kan bidra med mycket erfarenhet efter sina år i klubben och med sina ledaregenskaper från arbetslivet.

 

Nedan kan ni läsa Donalds egna ord om det ärofyllda uppdraget.

 

 

Den nuvarande Föreningsstyrelsen har genom åren gjort ett fantastiskt jobb med framförallt de administrativa rutinerna, och detta var viktigt för mig när jag tackade ja till uppdraget. Jag kan därför med RIKs starka organisation i ryggen fokusera på det sportsliga inom föreningen och se till att våra duktiga ledare får de verktyg som dem behöver för att kunna leda RIKs ungdomar och seniorer till en kul och meningsfull fritid. Utan ledare, ingen verksamhet.

 

Det är inom vissa områden som jag dock vill att föreningen ska bli ännu starkare, och det är framförallt kommunikationen mellan de aktiva, ledare och Föreningsstyrelsen. Ledare och aktiva skall känna att de alltid har nära till mig och till de personer som fattar beslut inom sina områden, oavsett vilka funderingar eller frågor man har.

 

I mitt nuvarande arbete som koordinator i en Brf på 700 lägenheter, sitter jag dagligen med frågor som för vissa kan upplevas som mindre viktiga, men i min roll både på arbetet och som ordförande i RIK får jag aldrig lägga egna värderingar på vad som är viktigt och mindre viktigt - alla frågor och ärenden är lika viktiga.

 

Jag ser verkligen fram emot att få leda denna snart 100-åriga förening till fler framgångar, och då tänker jag inte bara på seriesegrar, cupvinster och enskilda spelare som tar klivet upp till toppen, utan också att vi verkligen lever upp till devisen "Så många som möjligt - så länge som möjligt”.

 

 

Vi välkommen Donald till Rosersbergs IK och Föreningsstyrelsen och ser fram emot ett roligt 2019!

 

/RIK Föreningsstyrelse

Någon som har en kyl/frys eller ett biljardbord att skänka?
2019-02-01 16:20

Till alla medlemmar och rosersbergare!

 

RIKs Klubbstuga är i behov av en ny kyl/frys och vi undrar nu om någon har en ståendes hemma som man kan tanka sig att skänka? Det skulle vi bli väldigt tacksamma för!
Uppdatering: En kyl/frys har vi nu fått skänkt till Klubbstugan - Tack så mycket!

 

Och kanske det även finns ett biljardbord som står och tar plats hemma hos någon och skulle göra sig bättre i Klubbstugan där det gamla biljardbordet har använts flitigt och nu behöver bytas ut?

 

Har ni något av ovan som ni kan tänka er att skänka till Rosersbergs IK, hör av er till Kicki:

christina.lagerquist@tele2.se


Som tack vill vi ge dig/er en ROSERS Supporter-hoodie!

 

TACK!

 

/RIK Föreningsstyrelse


Tack för årets julgransplundring!
2019-01-21 08:58

Som vanligt var RIKs Julgransplundring välbesökt och mycket uppskattad av barnen.

Ett stort tack till alla sponsorer som gör det möjligt och alla engagerade ledare och föräldrar som gjort ett fantastiskt jobb!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotboll - Herrar Div 5/7, 16/04 15:50 
Fotboll - Herrar Div 5/7, 15/04 08:13 
Handboll - F08/09, 13/04 12:28 
Fotboll - Herrar Div 5/7, 12/04 11:30 
 
Sociala Medier
RIK TV
Våra sponsorer
Profilguide
Nolltolerans
Gräsroten