----- RIK-TV-----
----- Våra sponsorer ------
Valberedningen har nycklarna – välkommen att vara med i styrelser för RIK!

RIK är en förening där alla får vara med. Du kan t.ex. delta i styrelsearbete, vara spelare, ledare, funktionär, domare, lagförälder mm.

Att medverka i en styrelse är på många sätt roligt. Det är ett utvecklande arbete som skapar glädje, gemenskap och respekt.  Arbetet medger många berikande utbildningar. Det väger tungt i din CV att du är engagerad inom föreningslivet.

RIK Årsmöte 11 mars 2017 närmar sig i rask takt. Valberedningen, som har en nyckelfunktion har sedan en tid tillbaka aktiverats och är i full gång med det viktiga arbetet med att rekrytera ledamöter.

DU som är intresserad av ett utvecklande och roligt arbete inom styrelser för RIK - gör såhär:

Föreningsstyrelsen – maila

Niclas Sandberg, niclas@bigimage.se cc maria.lifbom@gmail.com

Handbollsstyrelsen – maila

Stina Lannermalm, lannermalm@comhem.se cc maria.lifbom@gmail.com

Innebandystyrelsen – maila

Emil Swahn, swahn.emil@gmail.com cc maria.lifbom@gmail.com

Fotbollsstyrelsen – maila

Jörgen Lundqvist, jorgen.lundqvist@igepa.se cc maria.lifbom@gmail.com

Gången i valberedningsarbetet ser ut som följer:

1.      Undersökning – dialog med Föreningstyrelsen

2.      Analys – fastställ utgångsläget (vilka avgår/ sitter kvar)

3.      Klargör vilka poster och funktioner som bli vakanta.

4.      Fastställ kravprofiler.

5.      Inhämta förslag.

6.      Kolla kandidater

7.      Framför förslaget på årsmötet

Välkommen till glädje, gemenskap och respekt. Tillsammans gör vi skillnad.

Niclas Sandberg

Valsamordnare RIK

genom Maria E Lifbom, Ordförande RIK

Innebandyherrarna klara för kval till allsvenskan!
2017-02-17 09:02
Lagbild efter finalsegern i Uppsalacupen i Augusti!
Under torsdagskvällen blev innebandyherrarna klara för kval till allsvenskan efter att kval jagande Sandvikens AIK förlorat Gävle derbyt mot Runsten. Rosersberg ligger på en andraplats i tabellen med tre omgångar kvar. En andraplats som kan vara väldigt betydelsefull då det ger hemmaplansfördel i första kvalomgången.

Kvalet spelas i första rundan i bäst av 3 matcher. (Potentiella motståndare i dagsläget är Mora alt Runsten från Gävle.

Fortsätt gärna att stötta laget i jakten på en allsvensk plats. Redan i morgon lördag spelar man mot Gottsunda IBF borta i nya fantastiska IFU Arena i Uppsala kl 15:00.
Rosers DJ-lag till USM steg 4 (igen)
2017-01-23 06:47
Florencia Peréz Skogsborg, var en av många duktiga Rosersspelare. I helgen säkrade RIK en plats i steg 4 för juniorer.
Rosersbergs IK Handbolls damjuniorlag (F98/99) visade en hög moral och blev i söndags klara för USM-steg 4. 20 lag återstår nu och det vara ett styrkebesked som laget levererade.
Ta del av klubbens utmärkte skribent Anders Erikssons matchreferat här nedan:
USM steg 3 hela helgen för juniorerna
2017-01-20 15:36
Roligt utmaning väntar detta gäng under helgen i Rosershallen när USM steg 3 avgörs.
Rosersbergs IK Handboll har här nöjet att få hälsa alla inblandade varmt välkomna till Rosersberg och Rosershallen denna helg.

Vi har två intensiva handbollsdagar med prägel av Ungdoms-SM steg 3 för damjuniorer.

Uppdatering kring renoveringen av Klubbstugan | Fritidsgården
2017-01-13 18:27
Tyvärr så hade vi ju en vattenläcka under hösten som vi nu håller på att åtgärda. Försäkringsbolaet är inkopplat då skadan tyvärr var mycket större än vi hade hoppats på.

Detta innebär att Fritidsgården är stängd idag den 13 januari men skall öppna igen nästa fredag den 20 januari om inte går helt galet.

Lilla toaletten och städskrubben är helt borttagna och stora delar av allt regelverk är utbytt.
Den stora toaletten fungerar men vattnet är avstängt till och från så räkna inte med normal funktionalitet i kök eller på stora toaletten.

Vi ser fram emot att få detta åtgärdat och tackar Comfort Karby VVS för deras hjälp med detta.

Trevlig helg

Skrivet av Åsa Uddén
Kassör
Rosersbegs IK
Norrköping Innebandy Cup P04/05
2017-01-08 12:06
Rosersberg/Arlanda P04/05 har två lag som spelar Norrköping IB Cup denna helg.

Semifinal två är just avslutad och Rosersberg/Arlanda lag 2 vann mot Hässelby SK Svart och vann med 0-3.
Innan denna match spelade Rosersberg/Arlanda lag 1 semi mot Grimsta AIK 2 och vann med 2-4.
Detta innebär att våra lag nu kommer att mötas i A-final 14:10 i Mässhallen B.

Innebandy - Herrar, 23/02 16:57
Innebandy - Startsida, 23/02 16:25