Rövarpriser på Stadium
2017-09-01 08:58

Bli medlem så stödjer Stadium Rosersbergs IK med 3% på varje handlad krona åsså får du under ovan period handla till rövarpriser på sortimentet.

Genom vårt samarbetsavtal med Stadium så har du som medlem nu en ny möjlighet att stödja vårt fortsatta arbete till vår förening. Stadium erbjuder alla som är eller blir medlemmar i deras kundklubb Stadium Member att ”Stödja sin förening”.

Det enda du som medlem behöver göra är att bli (om du inte redan är det) Stadium Member och välja vår förening som den förening du vill stötta. Om du gör detta så kommer Stadium att addera en bonus till föreningen på 3% utöver din personliga bonus, som du genererar genom att göra dina privata inköp hos Stadium.

Välkomna

Ordförande Rosersbergs IK

Rosersbergs IK i SVT.
2017-08-30 08:26

Torsdagen 7 september kl. 18:30 kommer Lilla Sportspegeln att visa ett inslag från vår populära innebandyavslutning som gick av stapeln i våras.

Tryck på matchställ
2017-08-15 08:30

Hej alla,

Hoppas ni har haft en skön sommar!

Nu drar höstsäsongen igång, och vi i Föreningsstyrelsen ser fram emot en höst med mycket aktivitet i hallarna och på fotbollsplanerna.

I och med att säsongen 17/18 startar för många lag, kommer här några riktlinjer för vad som gäller för sponsor-tryck i samtliga sektioner:

* Matchtröjor och shorts för barn- och ungdomsspelarna ska vara rena från sponsor-tryck för att kunna ärvas. Köper laget tröjor/shorts för egna pengar är det självklart ok att trycka.

* Väskor och overaller är nästan alltid personliga och kan därför tryckas på.

* ”Klisterlagen” i HB som har Kempa får trycka på tröjor och shorts då dessa inte går att ärva efter en genomförd säsong.

* För övriga seniorlag så får varje sektion ta egna beslut.

/Föreningsstyrelsen RIK

1:a pris 3-kampen på Midsommarafton.
2017-08-06 20:17
Hej,

Fanny Eriksson 10år
Theo Samuelsson 6år

Ni har pris från 3 kampen på Midsommarafton att hämta.

Hör av er till Kicki 0702631879.

Stort tack till våra samarbetspartners och lotterisponsorer vid Midsommarfirandet!
2017-07-03 09:21
Stort tack för till våra Samarbetspartners och Lotterisponsorer för ett lyckat midsommarfirande .
Samarbetspartners:
  • Sigtuna Kommun
  • Blå Laguna
  • De Facto
  • Burger King
  • Rosersbergs Golv
Lotterisponsorer - se bifogad bild

Och de fantastiskt goda bullarna i cafeterian hade ICA KVANTUM i Märsta skänkt.

Tack till alla 100-tals besökare och RIK Fotboll för ett lyckat genomfört arrangemang.

RIK Föreningsstyrelse
Välkommen till Midsommarfirande i Rosersberg
2017-06-15 15:22
RIK´s populära traditionsarrangemang, Midsommar firas även i år.
22 juni - midsommarstången kläs vid klubbstugan.
23 juni - midsommarfirande med dans, fiskdamm, lotterier, tre.kamp och fika.
Stort tack till våra partners och RIK Fotbollssektion som genomför arrangemanget.

Välkomna!

Föreningsstyrelsen Rosersbergs IK