Fritidsbanken
2021-09-15 09:00

Fritidsbanken är som ett bibliotek med sport- och fritidsprylar för utlåning. Alla får låna, allt är gratis! Bra för plånboken, hälsa och miljön.

Just nu letar kommunen efter en lämplig lokal att öppna i för utlåning, men till dess att lokalen står klar behöver de samla in mängder av utrustning att fylla hyllorna med.

Så nu uppmanar vi alla våra medlemmar att gå igenom förråden hemma. Har ni någon sport- eller fritidsutrustning som ni inte längre använder, skänk den till Fritidsbanken.

Insamling på Midsgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter.

Läs mer om Fritidsbanken här.

/RIKs Föreningsstyrelse

Påminnelse om parkering på idrottsplatsen
2021-09-09 12:30

Nu när det börjar bi mörkare ute är det ännu viktigare att reglerna för parkering följs!

Se kartan ovan, var parkering är okej och var vi inte får parkera. Grusplanen är endast okej att parkera på under större evenemang, inte under träningar. Det har nu skett två incidenter på grund av att bilar parkerat på grusplanen och sedan kört på gångbanan utanför Rosershallen. Vi måste sluta parkera på grusplanen! På kvällarna finns det alltid plats på parkeringen vid Rosersvallen eller parkeringen vid skolan.

Vi måste hjälpas åt att följa dessa regler innan någon allvarlig olycka sker!

/RIKs Föreningsstyrelse

TACK till alla som kom och firade RIK-dagen med oss!
2021-09-05 17:30

Vilken dag vi fick!

Vädergudarna hörde våra böner och solen sken över Rosersberg denna lördag i september. Vi i jubileumsgruppen hoppar på små rosa moln såhär dagen efter, lyckliga över hur denna dag vi planerat så länge blev till en succé!

En dag fylld med aktiviteter som loppis, hoppborg, speedshooting, chokladhjul, minilopp, roserslopp, herrmatch, ceremoni och disco. TACK till alla funktionärer som hjälpte till under dagen!

Stort tack för fina gåvor och bidrag från privatpersoner, grannklubbar, Sigtuna Kommun och SigtunaHem. Tack till ICA Kvantum Märsta som sponsrade bullar till miniloppet och tack till Anders&Jag, PAS Fastighetsservice AB, Ecodrift AB och Brand Store Stockholm AB som sponsrade aktiviteter och discot.

Nu laddar vi om batterierna och hoppas på att kunna bjuda på en riktig pangfest i november!

Fler bilder finns under Jubileumsåret --> Bildarkiv RIK-dagen

/RIKs Jubileumsgrupp

Tidningarna uppmärksammar vårt 100-årsjubileum
2021-09-04 09:00

Både mitti.se och marsta.nu har uppmärksammat RIKs 100 år och firandet kring det. Läs artiklarna här:

mitti.se

marsta.nu

Varmt välkomna till RIK-dagen idag!

RIK-dagen avslutas med disco!
2021-08-27 11:00
Under RIK-dagen kommer vi ha massa roliga aktiviteter igång runt om på idrottsplatsen. Och dagen kommer avslutas med ett disco för barnen.

Plats: Råbergshallen
Tid: kl. 18.00-20.00 för årskurs F-3 och kl. 19.00-22.00 för årskurs 4-9

- Vi kommer ha tävlingar med fina priser
- Cafeteriaförsäljning (går bra att betala med Swish)