Vad vore Rosersbergs IK utan alla fantastiska ledare?
2018-05-08 18:17
De nya snygga ledarkiten är snart här!

Svaret är enkelt – Ingenting!

Från Föreningsstyrelsens håll vill vi först och främst säga TACK till dessa fantastiska ledare som lägger ned ett otal timmar ideelt arbete för Rosersbergs IK vecka efter vecka.

Utöver det tycker vi också att ni ledare ska synas lite extra och vara stolta över att representera Rosersbergs IK. Därför har vi tagit fram ett ledarkit som samtliga aktiva ledare ska få prova ut och beställa på bekostnad av föreningen. Ledarkitet består av en overallsjacka med helzip samt en pikétröja, se bild.

ROSERSBERGS IK och LEDARE kommer att tryckas på ryggen (båda i samma storlek som ROSERSBERGS IK-trycket som det trycks idag) samt RIK-emblem, Stadiumlogga och initialer på framsidan.

VIKTIGT!

Är du ledare i Rosersbergs IK – Välkommen att prova ut din storlek på ditt ledarkit i Rosershallen nu på onsdag den 9 maj kl. 18.00-20.00.

Har du inte möjlighet att komma till Rosershallen, vänligen meddela Linn så fort som möjligt vilken storlek på båda tröjorna som du tror passar dig. Maila Linn.nordbeck@oracle.com, alt. ring/smsa 070-485 05 05. Vi vill lägga beställning på dessa kit så fort vi bara kan så våra ledare kan bli ännu snyggare än vanligt, så snart som möjligt!

Ha en trevlig kväll!

Önskar Föreningsstyrelsen,
Genom Linn Nordbeck, Profilansvarig RIK

Information från årsmötet om ekonomin
2018-05-01 10:35

Årsmötet är nu avklarat sedan en tid tillbaka och det har efterfrågats information om ekonomin från diverse medlemmar som inte deltog på mötet så här kommer en kort sammanfattning om det som sades på årsmötet.

På årsmötet kunde föreningsstyrelsen samt medlemmar som deltog konstatera att alla tre sektioners resultat- och balansräkningar för det finansiella året 2017 är helt korrekt utförd samt föreningsstyrelsens resultat- och balansräkning för det finansiella året 2017 är korrekt utförd. För första gången så gjordes det även ett konsoliderat bokslut för hela organisationsnumret och enligt den tolkningen styrelsen gör av detta så kommer föreningen inte att behöva betala vare sig skatt eller moms. Föreningen behöver dock invänta Skatteverkets slutgiltiga beslut.

Föreningsstyrelsen vill särskilt tacka alla kassörer i alla enskilda lag samt handbollens, innebandyns, fotbollens samt föreningsstyrelsens kassör lite extra. Ett varmt tack vill vi även rikta till Johanna Norling som har hjälpt oss med det konsoliderande bokslutet. Även tack till våra revisorer som gjort ett enormt arbete.

Nu ser vi fram emot ett år där vi kan fokusera på verksamheten. Innebandyn har nyligen haft sin populära avslutning. Handbollen skall ha sin avslutning den 4 maj och fotbollen är precis i början av säsongen och alla lag börjar komma igång med träningar.

Så många som möjligt - Så länge som möjligt

/RIK Föreningsstyrelse

Gör dig redo för fotbollssäsongen!
2018-04-18 21:11

Är du redo för fotbollssäsongen?
Om inte så hjälper Stadium & RIK Profil dig att bli redo i samband med innebandyavslutningen i Rosershallen fredagen den 20 april kl. 17.00-20.00.

Passa även på att trycka initialer på dina befintliga eller nyinköpta plagg denna kväll. 30 kr/initial.

Varmt välkomna!

Hälsningar,

Erik Sandberg, Stadium Teamsales

Linn Nordbeck, Profilansvarig RIK

Stöd Rosersbergs IK via ditt medlemskap i Stadium!
2018-04-17 17:03

Följ tre enkla steg via länken nedan och casha in bonus både till dig själv och RIK!

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta din förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på http://www.stadium.se/teamsales/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Den nya profilguiden är det bästa hjälpmedlet vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales-säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".

Hälsningar,

Anna Kalles, ordförande Rosersbergs IK

Linn Nordbeck, profilansvarig Rosersbergs IK

RIKs Profilguide Uppdaterad!
2018-04-10 08:00
I samarbete med Stadium Teamsales och Nike blir RIKs profilguide något extra!
Rosersbergs IKs profilguide är uppdaterad och redo för ett spännande 2018!

Ta en titt på årets nyheter och ta del av informationen om hur du går till väga för att beställa RIK-kläder till ditt barn.

RIKs nya profilansvariga Linn Nordbeck har redan satt igång ett gediget arbete i att ta fram en snygg och passande profil till klubben som ska vara enhetlig och passande för samtliga sporter.

Gå in under fliken "Profilguide" för att läsa mer.

/Rebecca Swahn, Sekreterare RIK
Utbildningen "Världens bästa Coach/Idrottsförälder!" den 25 april
2018-04-07 18:58

Välkommen på Ledar- och Föräldrakurs!

SISUs Idrottsutbildare gästar oss den 25 april och håller i kursen "Världens bästa Coach/Idrottsförälder".

Du som idrottsförälder eller ledare/tränare i RIK får tips och ideér för att utveckla barn och ungdomar genom idrotten och skapa förutsättningar för att unga ska bli vinnare både i idrotten och i livet.

För vem? Ledare, tränare och föräldrar till aktiva i RIK

När? 25 april, kl 18.00-20.00

Var? Klubbstugan

Det bjuds på kaffe och fika under kvällen.

Varmt Välkommen!

/RIK Föreningsstyrelse