Gratis föreläsning med Carolina Klüft
2021-02-17 12:00
Länk till anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1483861
Information kring fakturering av medlemskap
2021-01-29 18:00
Enligt beslut på Extra Årsmöte 19 Oktober 2020 faktureras från och med 2021 avgiften för medlemskapet i januari.

Medlemskapet gäller kalenderår januari – december. Sektions/träningsavgifter faktureras under aktiv säsong.

Tack!
2021-01-29 10:00
Stort tack till en av våra medlemmar som sponsrade till en ny fönsterruta. Nu är Klubbstugan hel igen.

Tack också till Åke och Jörgen som satte upp den.

Ha en fortsatt fin fredag alla!

Inomhusträning OK för ungdomar födda 2005 och senare
2021-01-24 16:30
Hej alla medlemmar,

RIK Föreningsstyrelse har idag, söndagen den 24 januari, beslutat att följa rekommendationer från Sigtuna Kommun och därför öppna upp för inomhusträning igen med start imorgon, måndag 25 januari, för ungdomar födda 2005 och senare.

Gällande gymmet så tillåter vi max två personer åt gången, födda 2005 eller senare.

Gällande Fritidsgården återkommer vi med information senare i veckan.

/RIK Föreningsstyrelse
Vi öppnar upp för utomhusträning
2021-01-19 10:00
RIK följer Sigtuna Kommuns rekommendationer och öppnar därför upp för utomhusträning igen.

Kultur- och fritidsförvaltningen skriver såhär:

"Till idrott- och fritidsföreningar i Sigtuna kommun.

Smittskyddsläkaren i Stockholm ändrar den lokala restriktionen gällande organiserad utomhusträning. Vi vet att beskedet är efterlängtat av många. Redan från lördag 16 januari ges föreningsorganiserad verksamhet möjlighet att börja mötas utomhus där det är möjligt.

En öppning av anläggningarna kommer sedan att ske succesivt med start måndag 18 januari.

Gällande idrottsanläggningar för idrott inomhus gäller fortfarande regeringens rekommendation att dessa ska hålla stängda till och med den 24 januari. Sigtuna kommun kommer den 19 januari meddela er beslutet om vad som sker med övriga nuvarande restriktioner. Alltså vad som är möjligt att boka och nyttja efter den 25 januari.

Det är inte över

Smittläget i regionen är fortsatt allvarligt. Ett stort ansvar vilar på dig som besökare och arrangerande förningar att följa myndigheternas rekommendationer och lagstiftning för att begränsa smittspridning. Fortsatt gäller stor försiktighet.

• Stanna hemma om du har förkylningssymtom.
  • Res säkert, dvs begränsa ditt åkande med kollektivtrafiken .
  • Håll avstånd till andra.
  • Var beredd att ändra dina planer om det är mycket folk där du hade tänkt att vara.

Sigtuna kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen"

Inbrott i Klubbstugan
2021-01-06 21:15
Lite tråkig start på nya året då vi har haft inbrott i Klubbstugan. Polisanmälan är gjord men är det någon som har sett eller hört något, hör av er till Kicki (070 263 18 79).

Pengarna som det kostar att fixa detta hade vi hoppats kunna lägga på något roligare istället, som tex. vårt jubileumsår.

Men kanske det finns någon som har en glasruta över med måtten 90x120? Isåfall tar vi tacksamt emot det.

Nyheter från vår verksamhet
Fritidsgården, 25/01 11:44