Äntligen dags igen - Hemmapremiär i Rosershallen!
2021-10-07 12:00

Efter nästan 1,5 år utan handboll i rosershallen är det nu äntligen dags igen!
Säsongen är igång för båda seniorlagen och på söndag är det äntligen dags för hemmapremiär.

Vi hoppas att alla rosersbergare är lika sugna som oss på handboll igen och att vi tillsammans hjälps åt att fylla hallen!

Kafeterian kommer att vara öppen och servera en massa godsaker och det är fri entré upp till 16 år.

Kl 11:30 Rosersberg IK 2 – Westermalms

Kl 14:00 Rosersberg IK – BK Kungsan

Hoppas vi ses på söndag!

Nu öppnar vi upp – med förnuft
2021-09-24 17:30

På onsdag, den 29 september, slopas ett antal restriktioner. Det innebär att vi som idrottsförening inte längre har krav på att ha avstånd mellan sällskap och deltagartak för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort.

Vi alla har dock ett ansvar att fortsätta vara förnuftiga då pandemin inte är över. Vi uppmuntrar till att så långt det är möjligt fortfarande vara noggrann med handhygien, hålla avstånd och stanna hemma om man känner sig sjuk.

Det innebär att vi nu kan starta upp vår verksamhet i en mer normal omfattning vilket är glädjande för oss alla.

/RIK Föreningsstyrelse

Fritidsbanken
2021-09-15 09:00

Fritidsbanken är som ett bibliotek med sport- och fritidsprylar för utlåning. Alla får låna, allt är gratis! Bra för plånboken, hälsa och miljön.

Just nu letar kommunen efter en lämplig lokal att öppna i för utlåning, men till dess att lokalen står klar behöver de samla in mängder av utrustning att fylla hyllorna med.

Så nu uppmanar vi alla våra medlemmar att gå igenom förråden hemma. Har ni någon sport- eller fritidsutrustning som ni inte längre använder, skänk den till Fritidsbanken.

Insamling på Midsgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter.

Läs mer om Fritidsbanken här.

/RIKs Föreningsstyrelse

Påminnelse om parkering på idrottsplatsen
2021-09-09 12:30

Nu när det börjar bi mörkare ute är det ännu viktigare att reglerna för parkering följs!

Se kartan ovan, var parkering är okej och var vi inte får parkera. Grusplanen är endast okej att parkera på under större evenemang, inte under träningar. Det har nu skett två incidenter på grund av att bilar parkerat på grusplanen och sedan kört på gångbanan utanför Rosershallen. Vi måste sluta parkera på grusplanen! På kvällarna finns det alltid plats på parkeringen vid Rosersvallen eller parkeringen vid skolan.

Vi måste hjälpas åt att följa dessa regler innan någon allvarlig olycka sker!

/RIKs Föreningsstyrelse

Nyheter från vår verksamhet