Rensning i Sportadmin
2018-09-17 22:01
Hej alla medlemmar,

På söndag, den 23 september, kommer Sportadmin att rensas och uppdateras.
Vi kommer bland annat att minimera accesser hos ledare och uppdatera medlemsregistret.

Om du som ledare märker att du, efter söndag, har tappat access till någon del av Sportadmin och/eller hemsidan, vänligen kontakta Rebecca Swahn (rebecca.swahn@tradeport.se).
- Viss access kan man få tillbaka, men det beror på vad för funktion man behöver och varför

/RIK Föreningsstyrelse
Nytt besök av SISU med utbildningen "Världens bästa idrottsförälder!"
2018-09-04 08:37

Välkommen på Ledar- och Föräldrakurs!

I våras gästade SISUs Idrottsutbildare oss och höll  i kursen "Världens bästa Coach/Idrottsförälder" vilket var väldigt uppskattat och lyckat. Vi kör en repris på denna kurs även i höst så ännu fler föräldrar och ledare kan ta del av utbildningen.

I kursen får du som idrottsförälder eller ledare/tränare i RIK tips och ideér för att utveckla barn och ungdomar genom idrotten och skapa förutsättningar för att unga ska bli vinnare både i idrotten och i livet.

För vem? Ledare, tränare och föräldrar till aktiva i RIK

När? 10 oktober, kl 18.30

Var? Klubbstugan

Det bjuds på kaffe och fika under kvällen.

Varmt Välkommen!

Ledarkiten är äntligen här! Hämtas måndag 13/8 kl. 18.00-20.00
2018-08-08 10:43
Overallsjacka med helzip samt pikétröja ingår i RIKs ledarkit. Föreningen är mycket tacksamma för det engagemang och arbete våra ledare bidrar med och vill med detta ledarkit visa vår uppskattning.
Till alla fantastiska ledare,

Väntan har varit lång men nu, äntligen är ledarkiten här!

Välkommen att hämta ut just ditt ledarkit vid klubbstugans entré på måndag
13 augusti kl. 18.00-20.00.

OBS! Till alla kvinnliga ledare - tyvärr är samtliga dampikétröjor försenade och kommer att levereras först någon gång under de två sista veckorna i augusti. Detta betyder att enbart overallsjackan är möjlig att hämta på måndag 13 augusti. Det är helt upp till var och en om ni vill hämta overallsjackan först och pikétröjan senare alternativt hämta båda plaggen samtidigt vid nästa utlämningstillfälle som troligen blir i början på september. Datum meddelas så snart pikétröjorna är levererade.

Ni som beställt andra plagg utöver ledarkitet kan hämta och betala dessa i samband med uthämtning av ledarkitet. Betalning sker via swish.

Varmt välkomna på måndag!

Hälsningar,

Anna Kalles, Ordförande Rosersbergs IK
Jörgen Lundqvist, Ordförande Rosersbergs IK Fotboll
Jörgen Blomqvist, Ordförande Rosersbergs IK Handboll
Lars Lundell, Ordförande Rosersbergs IK Innebandy
Linn Nordbeck, Profilansvarig Rosersbergs IK

RIK går med i Prideparaden i Stockholm!
2018-07-25 09:28

Rosersbergs IK tillsammans med Upplands Idrottsförbund kommer att delta i Prideparaden under Pridefestivalen i Stockholm den 4 augusti.

Vi hoppas på att många RIKare vill hänga med under denna färgglada dag!

Vi samlas på Rosersbergs Station kl. 10.45 för gemensam tågfärd in till Stockholm C.

Ha gärna något plagg på dig som representerar RIK. Kan vara en matchtröja, keps eller något annat som syns.

Kontakta RIKs ordförande Anna Kalles via mail eller telefon om ni vill hänga på! annakalles77@gmail.com 072-549 67 77

Ni får ytterligare information om dagen vid anmälan.

Hoppas vi blir många som får en rolig dag tillsammans!

/RIK Föreningsstyrelse

Stadium Stinsen i Häggvik stänger och RIK byter till Stadium Teamsales i Boländerna, Uppsala
2018-07-11 15:31

I och med att Stadium Stinsen i Häggvik kommer att stänga avslutas Rosersbergs IK’s butikstillhörighet till Teamsales Stinsen.

Datum för när Stadium Stinsen stänger är ännu inte helt fastställt men mest troligt sker det någon gång under augusti/september 2018.

Vårt avtal med Stadium/Nike fortsätter men med ny butikstillhörighet till Stadium Teamsales Boländerna i Uppsala. Detta innebär att beställningar som görs via Stadium Teamsales från och med nu kommer att levereras till Stadium i Boländerna, Uppsala.

Vi tackar vår kontaktperson på Teamsales i Stinsen, Erik Sandberg, för mycket gott samarbete och önskar honom lycka till med hans fortsatta arbete på Stadium Teamsales i Barkarby. Samtidigt välkomnar vi våra nya kontaktpersoner på Stadium Teamsales i Boländerna, Edvin Modiér och Rasmus Bjervner. Dessa kommer att presenteras närmare vid ett ”profilevent” för hela Rosersbergs IK under hösten. Behöver du komma i kontakt med Edvin eller Rasmus innan dess finner du deras kontaktuppgifter nedan samt under fliken ”Profilguide” på Rosersbergsik.se.

Gemensam adress som kommer till bådas mail är teamsales.uppsala@stadium.se 010-452 88 18

Vill du veta mer om vad som händer med Stinsen i Häggvik? Se nedan länkar.

Vad händer med Stinsen?

Bostadsområde med butiker

Ny handelsplats ”Häggvik Entré”

Linn Nordbeck

/Profilansvarig RIK

Stadium Stinsen upphör - 30% rabatt på ordinarie priser
2018-07-04 15:38

I samband med att Stadium Stinsen kommer att upphöra kan du nu fynda varor till 30% rabatt*.

*Rabatten gäller endast på ordinarie priser (ej REA) i Stadium butiken på Stinsen och det är inget öppet köp eller bytesrätt på de varor som köps i butiken.

Välkomna!

Linn Nordbeck