----- RIK-TV-----
----- Våra sponsorer ------
Ny utrustning till Kafeterian i Rosershallen
2016-09-23 09:17
Nu har vi inhandlat lite ny utrustning till kafeterian i Rosershallen inför kommande säsong. Vårens resultat i kafeterian var positivt så vi beslutade att återinvestera i ny utrustning.

Två nya smörgåsgrillar som är enkla att göra rent, nya knivar, en blå termos för tevatten och en vit termos för mjölk. Uppläggningsfat och skålar med lock. Meddela gärna till Kicki eller Johanna om det är något annat som saknas.

/Föreningsstyrelsen
Handboll - Start
HANDBOLLSSKOLA FÖR BARN FÖDDA 2009-2011
2016-09-21 18:28, Handboll - Start

Nu startar äntligen vår omtyckta handbollsskola igen. Vi drar igång söndagen den 16 oktober kl. 9.30-10.30 i Rosershallen.

På handbollsskolan är målet att vi ska ha roligt tillsammans samtidigt som vi, genom lättare övningar, bekantar oss med handbollen.

Välkomna!

Med vänlig hälsning, Handbollsskolan

Kontakt:
Caroline Melin

melincaroline@hotmail.com

INNEBANDYSKOLA - Flickor & Pojkar 2010/11/12
2016-09-18 15:59
Full fart på innebandyskolan hösten 2015.
Varmt välkomna till säsongens innebandyskola med start 8 oktober 10.30 i Råbergshallen (den lilla). I samband med denna träning kommer RIK Innebandystyrelse hålla ett litet infomöte för alla föräldrar.

Det kommer att vara samma tid och plats varje vecka, alltså lördagar kl. 10.30-11.30 om inget annat meddelas.

Första 3 träningarna är så kallade "prövapå-tillfällen" så ingen medlemsavgift behöver betalas.
Vill man fortsätta och bli medlem gör man det här på denna Hemsida under "bli medlem".

Vi rekomenderar att alla är på plats kl.10.15 och att man tar med sig en klubba.
"Innebandyglasögon" är att rekomendera men det är inget måste ha de första 3 träningarna.

Från tidigare erfarenheter uppskattas det gärna om flera föräldrar är med på planen och stöttar samt hjälper till att ta ner sargen när träningen är slut.

Det är också självklart varmt välkommet att komma upp och bara titta på träningen om man vill känna på läget lite i början.

Har ni fler frågor är ni varmt välkomna att höra av er till mig!

MVH Emil Swahn - Ordf RIK Innebandy
Swahn.emil@gmail.com

Ps. Hjälp oss att sprida denna nyhet! (Kommer även läggas en nyhet på RIKs fb)
VILL ROSERSBERG HA KUL - TJÄNA PENGAR?
2016-08-17 20:40
GRAND OPENING PÅ SVERIGES STÖRSTA FOODSTOP VÄNTAR.

OS-festen fortsätter i ROSERSPORT!

Kom och fira öppningen av Sveriges största FOODSTOP fredagen 26 augusti 2016
  • DJ Uncle Eric från Trinidad Tobago sätter stämningen med härliga rytmer
  • Njut av karibirsk dansuppvisning
  • Festen rullar på för barn och vuxna hela dagen
  • Missa inte tävlingar 12.00 och 16.00 med fina priser
  • Kom i tid! De första 200 får goddiebag
  • Givetvis har vi massor av giveaways
  • Provsmaka maten till kanonpriser på alla restauranger
VÄLKOMMEN!
_____________________________________________________________________________________

Vill vi i RIK (sektioner eller lag) ha roligt och tjäna pengar vid denna fest?
  • Utdelning av flyers till boende och företag i Rosersberg - värde 3000 kr
  • Parkeringsvakt och annat under dagen (min 15 år) 10.00 - 20.00, 10 personer - värde 7000 kr.
Först till kvarn - du anmäler dig till
maria.lifbom@gmail.com

GLÄDJE, GEMENSKAP, RESPEKT - vill du hyra RIK tältet?
2016-08-15 16:36
Vill du hyra RIK tältet till ett evenemang - företag eller privat så går du in på RIK hemsida, i övre linjalen tält. Där finner du all information gällande rutiner, pris och kontaktperson.

Intäkten går till RIK´s verksamhet.

Välkommen :)
RIK Föreningsstyrelse

2016-08-09 15:31
Det har kommit till min kännedom att oro skapats av mitt senaste inlägg gällande status för våra sektioner - och då framförallt vår Handbollssektion. Jag beklagar detta men tror på att en transparens för RIK´s verksamhet, dess medlemmar och omvärld är av största vikt.
Det handlar om att vi - RIK som förening vill vara genuina/äkta, gentemot oss själva, medlemmar och omvärlden.

RIK är en ideell förening - vi arbetar tillsammans för att driva klubben, utan ett vinstintresse och för alla medlemmars bästa. Med en ideellt driven förening tillkommer ett gemensamt ansvar för att få verksamheten att fungera.
RIK står för en verksamhet där alla får vara med. Vi är en förening med tre starka och grundade ledord
GLÄDJE, GEMENSKAP, RESPEKT.
Vi är den stora klubben i det lilla samhället där vi ser att så många som möjligt deltar - så länge som möjligt.

Det har varit ett ansträngt läge för handbollssektionen men som tidigare skrivits så jobbar vi tillsammans för att lösa situationen.
Fotbollssektionen och Innebandysektionen går sedan tidigare från klarhet till klarhet.
HANDBOLLSSEKTIONEN LEVERERAR NU OCKSÅ KLARHET TILL KLARHET

Handbollssektionen har en ny styrelse på plats. Styrelsen har tagit fram en verksamhetsplan och en budget för kommande säsong som i går beslutats av Föreningsstyrelsen. Du kan inom kort läsa denna på Handbollssektionens startsida.

Summering:
En stjärna skapas alltid genom ett kaos.

RIK behöver engagerande medlemmar i såväl spelare, ledare, styrelser. Du anmäler dig via vår hemsida - medlem i RIK.

Alla föreningar genomgår under tid kaotiska upplevelser - så även RIK.

Det som är viktigt för oss är att vi alla följer vår:
  • VISION- så många som möjligt - så länge som möjligt
  • MÅL - alla får vara med
  • VÄRDEGRUND - glädje, gemenskap, respekt

Nu skriver vi tillsammans morgondagens historia - välkommen med din signatur:)

Maria E Lifbom
Ordförande RIK