Bli medlem i Rosersbergs IK
2019-06-22 10:00

Fira midsommar med oss!
2019-06-04 08:35

Ett samarbete med ett tydligt & gemensamt mål!
2019-06-01 07:28

Ett samarbete med ett tydligt och gemensamt mål om fortsatt utveckling av innebandyn i Sigtuna kommun.

Arlanda IBK och Rosersbergs IK IB presenterar stolt ett samarbetsavtal, som ger våra barn och ungdomar fantastiska förutsättningar för att utvecklas och spela innebandy, på sin egen hemmaplan i vår kommun.

Under våren har Arlanda IBK och Rosersbergs IK jobbat tillsammans för att skapa möjlighet för ett samarbete klubbarna emellan. Resultatet har blivit ett brett samarbetsavtal i syfte att utveckla kommunens innebandy på alla plan, dvs bredd och spets. Med samarbetet vill vi ge förutsättningar för att så många som möjligt ska kunna spela innebandy så länge som möjligt. En gemensam målbild för klubbarna är att varje enskild spelare ska ges en möjlighet att utvecklas utifrån sin egen kapacitet och vilja.

Den största satsningen blir vårt gemensamma JAS-lag (Juniorallsvenskan) för HJ18 som kommer tränas av två kända innebandyprofiler från Rosersbergs division 1 lag – Kim Kulich samt hemvändaren Linus Jämtdal. Vi jobbar just nu för att få in ytterligare några spelare för att spetsa till truppen.

Föreningarna har även samarbete i åldersgrupperna P03/04, P05, P06/07 och på flicksidan.

Vi tror verkligen på vårt samarbete som tagits emot positivt från ledare, spelare och föräldrar runtomkring lagen.

Under säsongen kommer ni att möta våra lag under det gemensamma namnet RA 19.

Vi har insett och är övertygade om att samarbete är nyckeln till vidare framgångar!

Kort och sammanfattat om avtalet:

• Vi vill samarbeta för att våra barn och ungdomar ska kunna fortsätta med innebandyn i sin egen kommun så länge som möjligt

• Vi vill samarbeta för att vi ska ge våra barn och ungdomar stora utvecklingsmöjligheter på hemmaplan

• Vi vill samarbeta för att locka nya innebandyspelare till våra lag och vår kommun

• Vi vill samarbeta för att stärka innebandy som en stor sport i kommunen

Tillsammans för innebandyns utveckling i Sigtuna kommun
Tack till alla som var med under RIKs Aktivitetsdag!
2019-05-31 12:00
I söndags när regnet öste ner, samlade sig en pigg och taggad skara inne i Rosershallen.
Tillsammans med Puls & Paus fick medlemmar i RIK köra cirkelfys med roliga och varierande övningar som innehöll både kondition och styrka. Efter passet blev det en fikapaus, och under eftermiddagen fick vi en givande och rolig föreläsning i Medveten Andning, köra olika rörlighetsövningar med stavar samt testa på yoga, vilket blev en skön avslutning på en händelserik och rolig dag.

Tack till alla medlemmar som deltog och ett extra tack till Anita och Camilla från Puls & Paus!
Vi hoppas kunna hitta på fler roliga aktiviteter tillsammans!

/RIK Föreningsstyrelse
genom Rebecca Swahn & Anna Kröndahl
Stödmedlem i Rosersbergs IK
2019-05-28 10:00

Under 2018 bytte Rosersbergs IK faktureringssystem och detta innebär att vi inte skickar ut pappersfakturor längre. Betalningsaviseringen går ut via e-mail där det finns optionen att betala antingen med kreditkort eller faktura.

Tyvärr så är det väldigt många av våra idag registrerade stödmedlemmar som vi saknar mailadresser till och det innebär att vi inte når fram till er.

Självklart vill vi ha kvar alla stödmedlemmar och välkomnar alla nya som skulle kunna tänka sig att vara stödmedlem framåt.

Kostnaden är 100kr per kalenderår och om du vill bli stödmedlem eller uppdatera dina nuvarande uppgifter med en mailadress så gå in på http://www.rosersbergsik.se/form/?ID=89285

Du kan även bli stödmedlem genom att swisha 100kr till 123 560 76 68. Vill du komma med i vårt medlemsregister och få framtida betalningsaviseringar ange ditt namn, adress och mailadress.

De pengar som kommer in via stödmedlemmarna hjälper oss att driva föreningen och genomföra våra välbesökta traditionsarrangemang i Rosersbergs; Julgransplundring, Valborg och Midsommar.

/RIK Föreningsstyrelse

En rolig dag tillsammans!
2019-05-03 20:08
Anmäl dig via separat kallelse eller maila till info@rosersbergsik.se - vi ses!

Innebandy - Herrar, 17/08 21:22
Fotboll - RIK/SIF Damjuniorer, 17/08 17:16