Riktlinjer uthyrning av klubbstugan

Rosersbergs IK äger och förvaltar klubbstugan.

Klubbstugan ska kostnadsfritt kunna bokas och användas för sammankomster för alla Rosersbergs IK ´s lag, tränare, lagledare, föräldrar och styrelserepresentanter.

RIK kan hyra ut klubbstugan till gästande lag, föreningar, förbund, och organisationer för olika former av sammankomster enligt nedan gällande prislista.

Vi hyr även ut klubbstugan för t.ex. barnkalas men dock inte fester.

Klubbstugan bokas för externa hyresgäster genom att ni tittar efter ledig tid i kalendern och därefter klickar på Boka Klubbstugan och fyller i formuläret. Därefter får ni en bekräftelse och faktura skickad via e-post.

Prislista

Dagtid:                       Heldag                        400 kr

Dagtid:                       Per timme                     75 kr

Övernattning:              Ett dygn                     600 kr

Klubbstugan uthyres i befintligt skick.

Städning av klubbstugan utförs av hyresgästen innan klubbstugan lämnas, alternativt mot en kostnad av 2 000 kr.

Faktura kommer att skickas via e-post och hyran skall vara oss tillhanda i förskott.

Kontakta Kicki Lagerqvist på telefon 070 - 263 18 79 som sköter löpande kontakt och lämnar ut nyckel.