Rosersbergs IK fotboll liten förening men ett stort hjärta. Vi lever efter filosofin att alla är välkomna och delta på sin nivå, men med ett kvalitativt innehåll på träningar. Något som bidragit till att vi når förhållandevis goda resultat.
Välkommen att ta del av vår verksamhet, om det så är som spelare, ledare,styrelsemedlem, motståndare eller publik!
FANTASTISK start på Fotbollskolan!
2017-05-11 10:07
Samling på fotbollskolan
Runt 40 glada, nervösa, spända och spelsugna barn dök upp med minst lika många föräldrar och syskon till årets första dag på fotbollsskolan förra lördagen. Åsa Björklund tillsammans med Emma/Jonna från RIK damer och Jocke/Rasmus från RIK herrar gjorde träningen till ett äventyr.

Timmen avslutades med saft/kaffe och kaka och en kortare presentation från Jörgen (ordf) och Johan (sekr) kring Rosersbergs IK verksamhet och att vi alla är viktiga i föreningen. Åsa fick efter mötet ett par föräldrar som kunde hjälpa till framöver men fler är hjärtligt välkomna då verksamheten helt bygger på egna initiativ och ideella krafter.

Nu på lördag klockan 10 hoppas vi få se ännu fler barn och vuxna. Sprid informationen. Det värmer i själen att se så många spelsugna barn på vår fotbollsplan.

/Johan Sköld
Sekreterare RIK Fotboll
Nu startar årets Fotbollsskola!!!!!
2017-04-17 21:53

FotBOLLsskolan drar igång
den 6 Maj på Råbergsvallens konstgräs

Klockan 10.00 lördagen den 6 maj träffas vi alla bollglada barn och vuxna på konstgräset vid Råbergsvallen. I år vänder vi oss främst till de flickor och pojkar som är födda 2010/11/12 men alla som vill är välkomna. Vi kommer leka boll Lördagar 10.00-11.00 fram till midsommarveckan.

Vid frågor kontakta  –

Åsa Björklund (RIK Fotbollsskola 2017) 073 - 664 37 18

Jörgen Lundqvist (Ordförande RIK Fotboll) 073 - 343 40 55

Schema Nattvandring/Kafeteria 2017
2017-04-14 18:40
Dags för Nattvandring och Kafeteria. Först ut på första herrmatchen är herrarna själva. Första nattvandringen är Fredagen den 28de april och då är det dags för Damerna.

Ni vet väl att UNT har skrivit om vår eminenta Nattvandring. För mer info se

Och  här är själva schemat -

Lycka till!
/Johan S
Sekreterare RIK Fotboll
Fotbollens Dag,Stadium Barkarby Lör 8/4
2017-04-06 10:23

Välkommen till en dag full med fotboll!

Det är Stadium Freestyle Team som håller i eventet, där du kommer

få chansen att prova på både skotteknik och visa upp dina bästa

skills och trix i en Football Freestyle-tävling. Eventet hålls utanför vår

butik i Barkarby.

Under dagen kommer det bland annat finnas en skottborg och

möjlighet att spela 3 mot 3 spel på en uppblåsbar fotbollsplan.

Representanter från Stadium Sports Camp kommer finnas på plats

och hålla i olika aktiviteter och informera om lägret.

Dessutom får du 20% fotbollskor

Gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med

andra erbjudanden. Erbjudandet gäller bara denna dag

(8/4) på Stadium Barkarby.

Vid skada-Spelklar
2016-10-12 09:09

Den senaste veckan har vi sett hur fler och fler fotbollsspelande barn och vuxna från ditt distrikt använder Spelklar för att få hjälp med sin skada. Detta är glädjande och beror till stor del på det arbete ni gör för att nå ut med kännedomen om denna tjänst. Vi vet dock att det fortfarande finns skadade spelare som inte vet att de har tillgång till denna möjlighet och vi vill därför be er om att fortsätta sprida kunskapen om denna försäkring som SAMTLIGA spelare i Hälsingland och Uppland fram till 8 november är täckta av.

Vad är tjänsten Spelklar?

Till Spelklar kan du som spelare, ledare eller förälder ringa för att få hjälp med idrottsskador. Den kostnadsfria rådgivningen utförs av legitimerade sjukgymnaster med specialkunskap om idrottsskador.

Vad är Spelklar 2.0 som bara Uppland och Hälsingland ingår i?

Speciellt för dig som spelar i en fotbollsklubb som är ansluten till SvFF i Hälsinglands eller Upplands distrikt har vi under en testperiod förbättrat tjänsten Spelklar. Nu kan du vid behov få komma till en expert på idrottsskador utan att behöva betala något själv. Testet pågår 8 september till 8 november 2016 och gäller för skador från 1 april 2016 och framåt.

Läs mer på folksam.se/spelklar.

I korthet: Vid skada uppkommen i fotbollen, ring 020 - 44 11 11, se till så att detta nummer finns lätt tillgängligt för spelare, ledare, föräldrar.

Fotboll - RIK Damer, 30/06 17:10
Fotboll - RIK Damer, 22/06 20:57