SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Profilguiden

Rosersbergs IK, Stadium Team Sales och Nike presenterar tillsammans säsongens profilguide.


Rosersbers IK ingår i ett avtal med Nike/Stadium vilket innebär ett åtagande för Rosersbergs IK att göra samtliga inköp genom Stadium av den kollektion och utrustning som tagits fram för föreningen, dvs. RIKs Profilguide/Nike-produkter. Se nedan för innehåll i RIKs Profilguide.

 

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Rosersbergs IK att klä sig i föreningens färger.

 

I samarbete har Rosersbergs IK, Stadium och Nike jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.Bonus på inköpen
Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Rosersbergs IK. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.


 

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta din förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och att du registrerar dig på http://www.stadium.se/teamsales/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK/Rosersbergs IK.

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

 

Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".

 

Hälsningar

Donald Swahn, ordförande Rosersbergs IK


 

Profilguide 2020 - följ länken till Stadium Teamsales

 

Här hittar ni Rosersbergs IK’s Profilguide 2020 tillsammans med viktig information och instruktioner gällande beställningsförfarande samt tryck.

 

Vänligen läs noggrannt igenom all information nedan innan ni besöker profilguiden.


Klicka HÄR för att komma till Profilguiden.

 

 

Beställningsförfarande

Beställning av RIK’s profilkläder som bekostas av ledare och spelare själva ska ske via lagledaren i respektive lag. Detta för att undvika ”ströbeställningar” som blir kostsamt både för varje enskild individ samt för Stadium.

Rekommendationen är att se över behovet i laget och göra en beställning inför säsongen och en kompletteringsbeställning under innevarande säsong.


Beställning av RIKs profilkläder som bekostas av respektive sektion/Föreningsstyrelsen såsom exempelvis matchtröjor, bollar, utrustning och tillbehör ska ske centralt från respektive sektion.

 

En provkollektion (både junior och senior) finns tillgänglig för utprovning av storlekar inför beställning, kontakta Linn Nordbeck för lån av provkollektionen, Tel. 070-485 05 05 alt. linn.nordbeck@oracle.com.

 

Delar av sortimentet i den nya profilguiden finns också att köpa direkt hos Stadium Teamsales i Boländerna, Uppsala.

Sväng förbi Stadium eller mejla/ring Edvin eller Rasmus på teamsales.uppsala@stadium.se 010-452 88 18 för information om tillgängliga produkter.


Öppettider på Teamsales Stadium Boländerna är 10.00-17.00.

Utlämning av beställda varor via Teamsales kan ske från 08.00-10.00 (baksidan av butiken) samt 17.00-20.00 (via butiken) om man aviserar innan att man kommer.Till dig som är lagledare - Beställningarna görs alltså av respektive lagledare via https://www.stadiumteamsales.se/rosersbergsik - Skapa konto/logga in.

Följ länken nedan för att komma till instruktioner om hur du skapar ett konto samt lägger en order.

 

Klicka här för instruktion om hur du skapar konto/lägger order via stadiumteamsales.se

 

OBS! Var noggrann när ni fyller i beställningslistan så att storlekar, antal, sponsortryck och ev. initialer blir rätt.

 

Kontrollera även om det finns andra regler för just din sektion eller ditt lag innan något beställs. Se kontaktuppgifter till respektive sektions ordförande i fotboll, handboll och innebandy nedan.

 

Matchtröjor

Tillhandahålls/bekostas av Föreningsstyrelsen, kontakta Roserbergs IK profilansvarige Linn Nordbeck vid behov av matchtröjor. linn.nordbeck@oracle.com / 070-485 05 05.

Observera att ordinarie matchställ som tillhandahålls/bekostas av föreningsstyrelsen ska ärvas inom föreningen och därmed inte får förses med sponsorlogotyper.


Extra bortaställ

Vid speciella tillfällen, såsom exempelvis cuper, turneringar etc. är det ok att göra avsteg från RIKs ordinarie profilguide, dock ska detta förankras och godkännas av profilansvarig Linn Nordbeck.


Tryck

Rosersbergs föreningslogotype, Stadiumlogotype och Rosersbergs IK (upptill rygg) samt initialer är inkluderat i priset på respektive plagg i profilguiden och kommer att tryckas på samtliga överdelar. Detta sker hos Stadium centralt vilket betyder att plaggen är färdigtryckta och klara när de ankommer Stadium Teamsales Boländerna för upphämtning av dig som beställare (lagledaren).

Önskar du inte initialer lämnar du det fältet tomt i webordern.

 

Klicka här för att ta del av RIK’s tryckprofil.


Har du plagg utan initialer som du vill komplettera med initialer? Kontakta alt. sväng in på Stadium Teamsales Boländerna i Uppsala så hjälper de till i mån av resurser och tid.

 

Kontakta oss vid frågor, funderingar eller förslag

För generella frågor kring RIK’s Profilguide, tillgänglighet, leveranstider etc. vänligen kontakta Edvin eller Rasmus på Stadium Teamsales Boländerna.

Gemensam adress som kommer till bådas mail är teamsales.uppsala@stadium.se 010-452 88 18.


Givetvis går det också bra att kontakta Linn Nordbeck, profilansvarig Rosersbergs IK. Tel. 070-485 05 05 alt. linn.nordbeck@oracle.com.

 

 

Fotboll

Jörgen Lundqvist, jorgen.lundqvist@igepa.se, 073-343 40 55

 

Handboll

Jörgen Blomqvist, jorgen.blomqvist@hotmail.com, 070-625 45 03

 

Innebandy

Maria Rosén, mariarosen1@outlook.com, 073-901 36 00

 

 

Hälsningar,

Rosersbergs IK’s Föreningsstyrelse genom profilansvarig Linn Nordbeck

 
Anmälan
Sociala Medier
Insamling
Våra Sponsorer
RIK Foldern
Profilguiden
Nolltolerans
Gräsroten