Fortsatta framgångar!
2017-05-09 15:41
Nöjd RIK fotboll ordförande Jörgen "Berlusconi" Lundqvist.

Tredje raka segern hämtades hem på lördagen på "vallen" efter seger med hela 8-0 mot Riala 2, målskyttar var Léven 2, Nordbeck 2,Edin 2, Salle 1 och Jocke "Engvall" Brolund 1. Vi snackade innan om att gå ut med högt tempo och aggresivitet över hela planen för att få ett tidigt ledningsmål, och redan efter 6 minuter så visar Léven och Brolund att "kemin" mellan dom är 100% och efter ett fint inspel av Léven så rakar Brolund säkert in 1-0. Vi fortsätter att trumma på och ger inte Riala en chans att komma in i matchen, stabilt försvarspel kombinerat med fina offensiva kombinationer gör att målen trillar in i första halvlek och när domaren blåser av för vila så är ställningen hela 5-0.

Vi gör flera byten inför andra för att lufta bänken och få in nya pigga ben, vi trycker på att vi ska hålla upp skärpan och fortsätta spela boll och inte gå ner oss. Andra halvlek fortsätter som den första med ett stort övertag för oss och vi skapar flertalet chanser, Léven sätter 6-0 innan "il capitano" Nordbeck gör 7 och 8-0 efter det blir det inga mer mål och domaren blåser av för 90 minuter.

En stabil insats av hela laget och riktigt roligt att vi nu har 3 raka segrar och truppen känns riktigt stark. Nu tränar vi på och ny match borta lördag 18,00 mot Trikadien i Uppsala.

/Coach Özcan

Seger nr 2!
2017-05-02 15:09
Max såg till att stänga igen hemåt..

Match nr 2 i Norrtälje kl 10,00 på lördagen mot svårspelande Rådmansö SK slutade med en stabil 3-1 seger efter mål av Levèn 2 och Jocke 1.

Efter den övertygande seriepremiären mot SK Elvan som vi vann med 4-1 väntade en svår bortamatch mot Rådmansö SK.

I ett blåsigt Norrtälje så började vi lite trevande och tillät Rådmansö ta ledningen på en hörna och efter lite flipper spel så petade dom in 1-0. Vi käkade oss in i matchen mer och mer och Levén kvitterade innan Jocke B gav oss ledningen innan halvtid. Trots en stark bänk gjorde vi inga byten i halvtid utan vi pratade om att fortsätta som vi spelat dom sista 30 i första och då få utdelning i målprotokollet.

Vi startar lite trevande i andra och får inte riktigt igång spelet, vi kastar in lite pigga ben från bänken och tar då över mer och mer . Vi bränner ett antal kanonlägen innan Levèn slår spiken i kistan med 3-1 fint framspelad av Madsen.

Efter det orkar/kan inte Rådmansö komma tillbaks utan det är närmare 4-1 än en reducering från dom. Domaren blåser av och 3 nya poäng in på kontot.

En bra insats av alla killar och en fin start på sessen för oss.

Nu tränar vi på och ny match hemma på lördag mot Riala 2.

/Coach

Bollskolan/nattvandring 2017!
2017-04-28 08:25
Magic drillar nya talanger.

Hallå!!

Vi har några ansvar att uppfylla när man spelar i Rosersbergs IK.

Ett av dom är att vi ska ha 2 spelare nere på bollskolan varje lördag på våren och hösten. Våren är det mellan 6/5-17/6 kl 09:45-11,00 på lördagar på vårt konstgräs och vi i a-laget ska dela detta med juniorerna/div 8. Man kommer ner till plan och hjälper dom nya unga spelarna. Det finns på plats ansvariga för detta så man får instruktioner om vad som ska göras. Detta är mycket uppsakattat och viktigt att vi gör. Om man inte kan sitt tilldelade pass så får man byta med någon annan.

Lördag 6/5   Jocke/Rasmus

Lördag 27/5 Podda/Alex

Lördag 3/6   Hampus/Abbe

Lördag 17/6  Tobbe/Jakob

Sen har vi nattvandring den 12/5.

Tid: Kl 20:00 - 23:00.

Andy,Jonny,Mackan,Leven

Man ska vara 4 personer/gång.
Kl 20:00 träffas man i klubbstugan och går ut på den första rundan runt samhället. Ta gärna ett varv runt skolan och bakom dagis. Klockan 21:00 träffas man i klubbstugan och följer med de yngsta en bit på vägen från gården.

För att få nattvandra skall man måste ha fyllt 18 år. Rökfri och nykter när man bär de Röda jackorna, dvs under hela nattvandringen.

Jackor: Röda jackor hämtas på fritidsgården i klubbstugan, skall bäras för att försäkringen ska gälla.

Om det är så att man ser något skumt som händer under fredags- och lördagskvällarna kan man ringa till trygghetsvakten på telefon 076-106 03 07 eller 076-806 43 55

Vill samtidigt passa på att tacka Er alla för ett mycket gott samarbeta med detta. Det har fungerat JÄTTE bra!!

Nyförvärv Nr 2
2017-04-28 07:30

Namn : Max Savilahti

Ålder: 27 År

Position: Mittback

Vad har du för styrkor och svagheter som fotbollsspelare?

- Lika bra som dålig !

Hur kommer det sig att du skrev på för Rosersbergs IK?

- Jonny Lyngbrant har tjatat på mig.

Vad har du fått för första intryck av laget?

- Skönt gäng.

Om du fick jämföra dig med någon spelare i Premier Leugue vem skulle det vara ?

- Marcos Rojo  (Mittback i Man Utd)

Förväntningar på laget och dig själv under 2017?

-  Serieseger.

Hjärtligt välkommen till Rosersbergs IK !

Hoppas att du kommer att trivas.

Nyförvärv 2017
2017-04-19 07:42
Tänkte presentera lite nyförvärv under kommande vecka.Börjar med en ny målvakt.

Namn : Joakim Rengren

Ålder: 35 År

Position: Målvakt

Vad har du för styrkor och svagheter som fotbollsspelare?

- Reaktions snabb, Bra på läsa spelet , Vaddå svagheter ? Inget jag avslöjar här Haha

Hur kommer det sig att du skrev på för Rosersbergs IK?

- Ville komma upp en division, Seriösare klubb.

Vad har du fått för första intryck av laget?

-Kanon killar!

Om du fick jämföra dig med någon spelare i Premier Leugue vem skulle det vara ?

- Thibaut Courtois  (Målvakt i Chelsea)

Förväntningar på laget och dig själv under 2017?

-   Utvecklas som spelare , Ge 210 % varje träning/match

Hjärtligt välkommen till Rosersbergs IK !

Hoppas att du kommer att trivas.

Tor 29/6 19:30
Tis 27/6 19:30