Fotbollskola start höstsäsongen !
Äntligen börjar vi närma oss start på höstsäsongen på Rosersbergs IKs populära Fotbollsskola. Vi hälsar både nya och gamla spelare varmt välkomna!

Vi håller till på Råbergsvallens Konstgräsplan på lördagar klockan 10.00-11.00. Första träningen efter sommarlovet är den 22/8.

Fotbollsskolan riktar sig till flickor och pojkar födda 2014/2015 . Vi kommer även att ha hjälp av seniorspelare i klubben vid träningarna men alla föräldrar som vill hjälpa till är välkomna.

Jörgen Söderberg  - Ansvarig ledare Fotbollsskolan
073-362 22 03 välkomna, Ni behövs och gör vår förening levande.

Om ni har frågar kan ni vända er till -

Jörgen Lundqvist - Ordf RIK Fotboll

Välkomna!
Rosersbergs IK Fotboll

Bollskolorna får en egen toppmeny
2020-09-20 19:15
Hej alla barn och föräldrar!

Efter avslutad säsong kommer denna lagsida stängas ned och ersättas av en ny lagsida som heter "Bollskola Utomhus", vilket ni hittar under menyn "Bollskolor". Där hittar ni även "Bollskola Inomhus" vilket startar nu till hösten. Dessa två lagsidor kommer uppdateras med all information som rör bollskolorna.
På Startsidan för bollskolorna kan ni läsa om skillnaden mellan dessa två verksamheter och varför vi valt att döpa dem till inomhus och utomhus.

/RIK Föreningsstyrelse
Rebecca Swahn, Sekreterare
Fotbollsavslutning med föräldrarmatch
2019-09-23 15:15