Hemsidan
2021-11-17 18:30

Här på hemsidan ska vi försöka lägga upp nyheter så att ni föräldrar får information som kan vara viktig. Men även du som besöker oss ska kunna se vad vi är för ett gäng och vad vi håller på med.

Vi som skriver här är jag, Cecilia Cicci Öhman och Viktoria Vickan Blomkvist. Vi har lång erfarenhet av klubben och spelade själva handboll i klubben under en massa år. Nu är vi även mammor till två tjejer i laget och känner att det är så viktigt att ge tillbaka till klubben som givit oss så mycket.

Vill man ha tag på oss lagledare kan man mejla oss.

cicciohman@gmail.com

viktorialk@hotmail.com

Laget är F/P12/13 och är en blandning av tjejer och ett par killar. F12 spelar sammandrag ett par helger under vintern och lördag den 4 dec spelar ett mixlag med flickor och pojkar födda 13 en turnering i Vallentuna. Det kommer vi att informera mer om senare.

Har ni frågor om oss eller laget så är ni välkomna och höra av er.

Vi ses i hallen!

Tider på söndag2021-11-24 20:57