ROSERSBERGS IK
Så många som möjligt - så länge som möjligt
Missa inte Spring & Lek 28 augusti
2022-08-11 17:00

Hoppas ni alla har haft en skön semester och ett roligt sommarlov.

Som vi tidigare skrivit om kommer RIK att starta upp aktiviteter för de allra yngsta, och kan med glädje meddela att den här aktiviteten har mottagits väldigt positivt från både föräldrar och barn.

Ni som har barn 3-5 år som önskar delta i roliga aktiviteter i Råbergshallen under hösten, är hjärtligt välkomna att anmäla er här eller komma direkt till Råbergshallen den 28 augusti kl. 10:00-11:00 för att prova på Spring & Lek.

Vi kommer dels att berätta för barn och föräldrar vad syftet med denna aktivitet är, och hur det är tänkt att drivas. Vi kommer dessutom att bjuda på fika under premiären, och självklart skall barnen få släppa loss ordentligt i hallen.

Välkomna!

/RIK Föreningsstyrelse, genom Donald Swahn

Vinnarna av 3-kampen under midsommar är...
2022-08-08 10:00

... Vide (5 år), Stina (10 år) och Gabriella (44 år). Stort grattis till er!

Ni är välkomna till fotbollsherrarnas hemmamatch på söndag 14/8 för att ta emot ett litet pris. :-)

Ny postadress till Rosersbergs IK from 1 Aug.
2022-07-29 08:00

Från den 1 augusti 2022 har Rosersbergs IK en ny postadress som skall användas när post skickas till föreningen.

Rosersbergs IK
Nyborgsvägen 1

195 71 Rosersberg

Tidigare Boxadress är borttagen och adressändring är utförd.

Besöksadress är som tidigare
Harald Almgrens Väg 12.

Åsa Uddén

I augusti startar Spring & Lek för våra yngsta barn
2022-06-27 17:00

Precis innan midsommar publicerade marsta.nu en artikel om höstens satsning i RIK: Spring & Lek.

Läs hela artikeln här.

Utdrag från artikeln kan ni läsa nedan:

"– Allt är lek och alla ska känna sig välkomna. Även om RIK bedriver fotboll och handboll finns inga tankar på att denna tidiga verksamhet ska präglas mot någon idrott. Allt ska vara på de unga barnens villkor, och när de väl börjar intressera sig för någon specifik idrott, oavsett vilken, kommer Rosersbergs IK göra allt för att stödja detta, berättar Donald Swahn, ordförande i RIK.

Kommunen uppges följa projektet med stort intresse, Monica Fries, föreningskonsulent, ser med nyfikenhet på hur det ska mynna ut:
– Att satsa på gemensamma familjeaktiviteter med fokus på skoj och lek tror jag kan vara framgångsrikt för att locka till sig både nya utövare och blivande ledare som på ett naturligt sätt skolas in i föreningen för att så småningom ta klivet över till ordinarie verksamhet, uppger Fries.

Några av RIK-profilerna som Victor Levén och Linus Jämtdal är med, likaså Emil Swahn och Sarah Tibell.

Första tillfället är 10-11 i Råbergshallen 28/8."

Från och med nu kan ni anmäla ert barn till Spring & Lek genom att klicka här.

Spring & Lek riktar sig mot barn som är tre till fem år gamla.

Mer info kommer i augusti.

Hoppas ni alla får en riktigt skön sommar med mycket sol och bad!

/RIK Föreningsstyrelse

Köp RIK-bodyn till våra minsta supportrar!
2022-06-15 16:45

Ni har väl inte missat våra fina bodys för de små som vi har i vår RIK-shop? Finns i storlekarna 62/68, 68/74, 74/80 och kostar 100 kr/styck. Kontakta Kicki för att köpa (070-263 18 79).

De kommer även att säljas under midsommarfirandet i Stora lekparken.

Kom och köp!

Nyheter från vår verksamhet