Väntan är över... Seriepremiär imorgon!
2021-06-19 11:00

Imorgon söndag är det seriepremiär för Rosersbergs IK herrar div 4 som möter Rådmansö SK på Rosersvallen. Matchstart 14.00.

I publiken får det vara 75 sittande enligt Corona-restriktionerna så kom i tid om du vill säkra din plats!

Läs mer på killarnas facebooksida.

Vi ses imorgon!

Hedersmedlemmar
2021-06-16 10:00

I Rosersbergs IK kan man bli vald till att bli hedersmedlem. För att bli utsedd till hedersmedlem krävs det att du har haft en betydande roll under många år i RIK.

Som hedersmedlem får du gratis medlemmsskap livet ut och uppmärksammas under jubileumsevenemang.

Vem som helst kan nominera en person till att bli hedersmedlem genom att skicka ett mail till info@rosersbergsik.se där namnet på personen framgår och även en text om varför personen uppnår kriteriet för att bli hedersmedlem. RIKs Föresningsstyrelse kommer därefter ta beslut om personen får hedersmedlemskap. Nomineringar tas tacksamt emot när som helst under året.

Våra hedersmedlemmar:

Claes Sandberg

Jimmy Petersen

Thomas Lagerquist

Kicki Lagerquist

Under fliken "Medlemmar i RIK" kan ni läsa om hedersmedlemskap.

Vi säger grattis till vår klippa Kicki Lagerquist som igår, tisdag 15 juni 2021, fick hedersmedlemskap av föreningsstyrelsen. Kicki har nog vi alla koll på. Utan henne hade mycket i verksamheten stannat av. Förutom att jobba med Fritidsgården, ha hand om Klubbstugan och sköta mycket av kommunikationen med kommunen så ser hon alltid till att cafeteriorna är välfyllda. Hon är även inblandad i alla större evenemang där hon fixar det mesta och just nu jobbar hon för fullt med 100-årsjubileet. Det var en no-brainer att ge Kicki hedersmedlemskap. Grattis Kicki!

/RIK Föreningsstyrelse

RIKs Midsommarfirande inställt
2021-06-14 10:00

Tyvärr måste vi meddela att det årliga midsommarfirandet i stora lekparken inte blir av i år. Detta på grund av pandemin och trots att restriktioner har lättat så finns inte tiden nu för att hinna förbereda allt.

Snart snart snart kanske vi kan få umgås som vanligt igen!

Ta hand om varandra!

/RIKs Föreningsstyrelse

Tack för idag!
2021-06-12 17:30

Så trevligt vi hade utanför Matöppet tidigare idag. Jubileumsgruppen vill tacka er alla som kom förbi och sa hej, köpte lotter, fika, tavlor och tröjor. Vi fick in en bra slant som kommer kunna användas för flera aktiviteter under året.

Och ett jättetack till Ove Karlsson som lånade ut marknadsstånden!

/RIKs Jubileumsgrupp

Tack!
2021-06-02 10:00

Vår nya fläkt til Klubbstugan har fått ett fint fläktskydd. Tusen tack för hjälpen, Joel!

/RIK Föreningsstyrelse

Nyheter från vår verksamhet