ROSERSBERGS IK
Så många som möjligt - så länge som möjligt
Spring & Lek
Nu går vi "All In" med Halloween
2022-10-27 17:11, Spring & Lek

Hej alla barn.

På söndag 09:45 är det dags att spöka ut sig ordentligt, och verkligen se till att skrämma alla föräldrar och ledare.

Vad Anita och ledarna hittar på vet ingen, men det blir säkert något liknande "Bus eller Godis."

Vill man inte spöka ut sig så är det självklart helt ok.

Det viktigaste är att ha en rolig timme med Spring & Lek.

Välkomna.

Ledarna

Malin har återvänt!
2022-09-20 13:00

RIK välkomnar handbollsprofilen Malin Holmgren, tidigare Petersen tillbaka till Rosersberg och RIK efter några framgångsrika år i elitlaget Kärra i Göteborg, där hon dessutom hunnit utbildat sig till lärare.

Malin har ett stort hjärta för RIK och Rosersberg, och har nu återigen tagit klivet in i föreningen på allvar genom att dels spela i damlaget och division 2, tagit ledarrollen i handbollsskolan för barn födda 2016/2017 samt en post som ledamot i RIKs handbollsstyrelse.

Vi är oerhört tacksamma för att Malin är tillbaka, och kommer stötta henne både som spelare och ledare i föreningen framöver.

Välkommen hem Malin!

Föreningsstyrelsen/Donald

Härlig nyhet till våra Nattvandrare
2022-09-13 13:56
Preem Rosersberg

Stefan och hans fina team på Preem välkomnar våra nattvandrare på fredagar innan 22:00 där de kan hämta upp en god värmade kaffe.  Tack Stefan för samarbetet kring detta.

Tränarutbildning idag
2022-09-10 10:35

Idag är Upplands Fotbollsförbund på besök för att hålla i utbildning för våra tränare.

Familjesöndag på Midgårdsvallen
2022-09-09 12:10

I samband med valdagen anordnar Sigtuna kommun en aktivtetsdag för hela familjen på Midgårdsvallen.

Klicka här för mer info.

Trevlig valhelg!

/RIK Föreningsstyrelse