SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ROSERSBERGS IK
Så många som möjligt - så länge som möjligt
Nattvandring schema HT-23

 

Detta är schema för nattvandringen. Ansvariga  i handboll & fotboll delar ut veckorna på lagen. Namnen på de som skall gå skall vara Åsa Uddén tillhanda senast onsdagen innan nattvandring skall ske. 


Fotbollen - v. 33 - v. 39 & v. 47-v. 51

Handbollen - v. 40 - v. 50

Nattvandring

Rosersberg IKs nattvandring är en enormt viktigt insats i samhället och det ger trygghet för våra barn som är på fritidsgården och även för personalen på fritidsgården. Genom avtalet med stiftelsen nattvandring.nu är vi skyldiga att föra loggbok – digitalt – och i den skall vi även lägga in e-postadress till kommunens fältare och trygghetscenter samt polisen lokalt. Detta kommer att skötas av Åsa.

Nattvandringen med Rosersbergs IK i Rosersberg sker på fredag kvällarna och alla lag i hela RIK hjälps åt med nattvandringen, är du inte aktiv i något lag men ändå vill nattvandra i Rosersberg är du varmt välkommen att kontakta Åsa enligt nedan så se hon till att du får delta i nattvandringen. Nattvandringen sker alla fredagar när fritidsgården är öppen. De veckor som Rosersbergs IK skall nattvandra fördelas mellan sektionerna och sektionerna får sedan fördela ut veckorna på de lag som varje sektion anser skall delta i nattvandring. Fotbollen har fler veckor med tanke på att det är en större sektion och har fler aktiva lag.

 

Viktigt och nytt från och med hösten 2022 är att namnen och kontaktinfo på de personer som skall nattvandra kommande fredag skall vara Åsa Uddén tillhanda senast onsdagen innan aktuella fredagen. Detta för att dels säkerställa att vi verkligen har personer som skall nattvandra men även för att de som skall gå skall få lite information från Åsa kring nattvandringens ABC och även information kring hur kvällen skall återrapporteras.

Det finns en 20 minuters digital utbildning som alla är välkoman att delta i. 

https://nattvandringnu.learnster.com/invitation/067e4c3bc1d3ae52edf6c20a17032312?vendor=nattvandringnu [nattvandringnu.learnster.com]

Här måste var och en registrera sig med sin e-post men detta är bara av säkerhet i systemet.
Nattvandring.nu använder inte adresserna till något annat.

 
Tid: Kl 19:30 - 23:15
Man ska minst vara 3 personer/gång. 
Kl. 19:30 träffas man i klubbstugan och går ut på den första rundan runt samhället, det är framför allt området kring Fritidsgården/Skolan/Förskola/Idrottsanläggningarna som nattvandrarna behöver befinna sig under kvällen men självklart är det bra att ta en runda i samhället, förbi lekparkerna och hela vägen bort till Preem/Foodcourten. Klockan 21:00 är man tillbaka i klubbstugan och följer med de yngsta en bit på vägen från gården om de önskar. Gården stänger 23:00 så då skall man vara tillbaka på gården, lämna tillbaka västar och återkoppla till Åsa Uddén via SMS på 070-372 16 53 innan hemgång. 

 

Under kvällen är de som nattvandrar och bär västar värmt välkommna till Preem innan 22:00 för att hämta en värmande god kaffe. Stefan och hans fina team på Preem sponsrar Rosersbergs IK med dessa - stort tack för detta!

För att få nattvandra måste man ha fyllt 18 år. Rökfri, drogfri och nykter när man bär Västarna, dvs under hela nattvandringen.

 

Västar: Västar som bärs över egen jacka hämtas på fritidsgården i klubbstugan, skall bäras för att alla lätt skall kunna se att man är nattvandrare men också för försäkringen ska gälla. I fickorna på västarna finns det informationskort från kommunens Trygghetscenter med alla telefonnummer som kan behövas om det händer något eller om man ser något som inte kanske stämmer riktigt under kvällen. Se till att ni har med ett sådant kort när ni börjar kvällen. 
 
Under våren 2022 hade vi ett par incidenter i området kring Fritidsgården, skolan och fotbollsplanen och då är det ovärderligt att det finns vuxna på plats att stötta personalen på Fritidsgården.

Med vänlig hälsning 

Åsa Uddén
070-3721653
asa_udden@live.com

 
Anmälan
Sociala Medier
Våra Sponsorer
Profilguiden
Nolltolerans
Gräsroten