ROSERSBERGS IK
Så många som möjligt - så länge som möjligt

Lördagen den 13 november runt kl 17.00 rullar bussen från Rosershallen, genom samhället, till Tre Rosor Pensionat & Konferens i Rosersberg, där vi ska fira RIK 100 år med en fantastisk jubileumsfest!

Vi hoppas att så många medlemmar som möjligt vill vara med oss denna kväll då vi ska äta och dricka gott, lyssna till tal, dansa till skön musik och bara ha en supertrevlig kväll tillsammans! Och framför allt, fira Rosersbergs IK!

Inbjudan skickades ut via mail till alla medlemmar över 18 år i början av sommaren. Har du inte fått någon inbjudan eller vill veta mer om festen, vänligen skicka ett mail till info@rosersbergsik.se.

Anmäl dig tilll festen här.

Sista dag för anmälan är måndagen den 25 oktober.

Observera att du måste fyllt 18 år och vara medlem i Rosersbergs IK för att få gå på festen och kuvertavgiften måste vara betald för att anmälan ska bli registrerad.

I början av november kommer praktisk info skickas ut till alla som anmält sig till festen.

Är du inte medlem men vill bli? Anmäl dig här.

Tre Rosor Pensionat & Konferens erbjuder övernattning för de som vill.

Vänligen kontakta info@trerosor.se.

Vi hoppas att DU kommer och firar RIKs 100-årsjubileum med oss!

/RIKs Jubileumsgrupp

Våra Sponsorer