SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ROSERSBERGS IK
Spring & Lek
Spring & Lek startar 3e September
2023-08-23 18:40

Hoppas ni alla haft en riktigt skön sommar och nu ser fram emot höstens och vinterns alla aktiviteter som RIK erbjuder.

 

Den 3e september kör vi i gång den andra säsongen av förra säsongens succé för de allra yngsta.

 

Spring & Lek som riktar sig till barn mellan 3-5 år är en aktivitet där barnen själva väljer vilka redskap och lekar man tycker är roligast. Antingen hoppar man på mattor, hänger i lianerna och ribbstolarna, går balansgång, hoppar på plintar, spelar boll eller så gör man allt under den timme vi har till förfogande på söndagar i Råbergshallen.

 

Självklar kommer Anita med alla sina djur att vara på plats, så missa inte att träffa tigern, bläckfisken, eller någon av de andra djuren. Kanske dyker det upp ett nytt djur i år, vem vet?

 

De barn som var äldst förra säsongen har haft möjlighet denna sommar att deltaga i RIKs fotbollsskola, och kommer nu erbjudas plats i handbollsskolan när fotbollsskolan avslutas. Närmare information kommer ut på hemsidan.

 

För de nytillkomna 3-åringarna denna säsong hoppas vi på mycket lek, bus och stolligheter i det organiserade kaoset, där alla barn gör det man vill, på sina egna villkor.

 

Då vi denna säsong kommer att köra söndagar 09:30-10:30 ber vi er föräldrar som har möjlighet att komma runt 09:15 för att hinna plocka fram alla redskap innan start 09:30.

 

Välkomna!

Anita med team

 
Anmälan
Sociala Medier
Våra Sponsorer
Profilguiden
Nolltolerans
Gräsroten