ROSERSBERGS IK
Fotboll
Wigör nollade RIK F02/03
2014-06-07 21:29

En spelmässigt mycket jämn match slutade 0-4 till Wigör efter 0-2 i paus. RIK tjejerna spelar bra fotboll under 60 minuter och resultatet speglar inte matchen sett till varken spel, bollinnehav eller chanser.

Sett till effektivitet och skärpa framför mål vann dock Wigör rättvist. De hade den kraft och beslutsamhet som behövdes när det uppstod kaos kring både motståndarmål och sitt eget mål. Wigör har dessutom en riktigt bra målvakt som tog det som slank igenom försvaret.

Snälla pojkar får inte kyssa vackra flickor. Det är bara att tuffa till oss till måndag då Sigtuna står för motståndet på Prästängarna.