Fotboll
Katastrof i början för RIK Juniorerna
2014-04-09 16:38

RIK J - Upsala IF U19   3 - 4 (0 - 4)

Första matchen mot ett annat juniorlag började med katastrofal inledning. Efter 25min låg vi under med 4-0 och jag tänke "är vi inte bättre än så här". Ingenting fungerade, vi stod stilla och tittade på när motspelarna SPELADE fotboll. En röst från en spelare på bänken  "dom spelar ju vuxenfotboll". Efter den inledningen började vi byta lite spelare och gick också från 4-4-2 till 4-2-3-1 och vi började äta oss in i matchen. Vi började spela bollen, springa och ta i i närkamperna. Efter 0-4 i halvlek var det bara att ta nya tag och det gjorde vi. Efter 58 min kunde Alex J reducera till 1-4 på ett skott precis utanför straffområdet. Vi började ta över spelet och 10min senare gjorde Oliver 2-4 på en hörna från Isak. Men matchens mål (som jag inte såg) i 88min kom från Jesper S på ett skott (inlägg?) långt ned på högerkanten, 3-4 var ett faktum som också blev slutresultatet.

Det här var en väldigt nyttig match för oss. Vi fick veta vad som krävs för att möta andra juniorlag. Hårt arbete från första sekund och ett snabbt passningspel är det som gäller. Alla måste jobba för varandra, vilket vi gjorde i andra halvlek. Mycket starkt att nästan hämta in ett underläge på 0 - 4. Bra match i 65min , killar.

1-4   Alex J  (Jesper S)

2-4   Oliver  (Isak)

3-4   Jesper S  (Pontus)