Välkommen till Rosersbergs IK/Sigtuna IF FK Dam

Vi söker spelare och

MÅLVAKT AKUT !!

Hör av dig till oss om du är intresserad...

Med vänlig hälsning RIK Dam

Du hittar oss även på http://www.facebook.com/rikmikdam

Bra seriepremiär av RIK/SIF
2018-04-29 19:54
På söndagen var det dags för seriepremiär för RIK/SIF damlag. Matchen spelades borta mot GUSK på Lötens IP i Uppsala. Det skulle bli en välspelad match med RIK/SIF dominans....
Träningsmatchen mot Vallentuna inställd
2018-02-20 20:51
Träningsmatchen mot Vallentuna som skulle spelas på nu lördag (24/2) är inställd.
Det är på grund av kylan som kommer in över Sverige under veckan. Planen blir dessutom farligt hal när det är minusgrader och vi ska inte riskera att dra på oss några skador i onödan.
Vi får sikta in oss på träningsmatchen mot Åkersberga istället, som spelas på Midgårdsvallens konstgräs 4/3 med start 19:00.
RIK dam ute ur cupen
2017-10-01 19:49
RIK dam tog under söndagen emot Fanna BK på hemmaplan för kvartsfinal i Upplandscupen, ett Fanna som slutade trea i div.2 denna säsong. Vi mötte dom i gruppspelet under våren och då slutade mötet 3-3.
RIK Dam behåller 3:e platsen
2017-09-19 11:50
RIK´s damer behåller tredjeplatsen efter söndagens möte med Rimbo IF.
Mötena med Rimbo är alltid extra spännande och så även denna gång!

NOLLTOLERANS