Två vinster avslutade säsongen 2021!
2021-09-27 09:28
Tack för god match!

Två matcher mot Håbo skulle avsluta säsongen där lördagens match spelades hemma i Rosers och söndagen i Bålsta. Det var soligt och fint hela helgen så perfekt fotbollsväder. Likt RIK så har Håbo två lag i två olika serier och då sammanföll det så att båda lagen möttes avslutningshelgen. Matcherna har sina likheter där de är jämna länge innan Roses kan dra ifrån i sista perioden.

Sista matchen visar på hur tjejerna har utvecklats i år när man vinner borta på naturgräset i Bålsta. På naturgräs blir det ett annat spel med mer närkamper och ibland rakare spel då underlaget inte alltid tillåter passningsorienterat spel. RIK tjejerna har lärt sig att spela på flera olika sätt och vinner närkamper på ett helt annat sätt idag än för ett par år sedan.

När vi summerar säsongen så var det träningsmatcher som gällde fram till sommaren. Till hösten startade seriespel med tabell. Det blev två enkelserier med plats på övre halvan i ena serien och undre halvan i den andra. Serien i sig har inte varit i fokus utan att göra en bra insats som spelare och lag varje match har alltid varit viktigast. Självklart skall tjejerna även ha kul och känna glädje på planen. Tack alla tjejer för årets säsong och tack alla runt laget som stöttat och hejat. Nu väntar futsal i vinter och sedan nya tag 2022!

Mot 2021!2020-09-10 10:14

Insamling