ROSERSBERGS IK
Fotboll
Rosersbergs IK fotboll liten förening men ett stort hjärta. Vi lever efter filosofin att alla är välkomna och delta på sin nivå, men med ett kvalitativt innehåll på träningar. Något som bidragit till att vi når förhållandevis goda resultat.
Välkommen att ta del av vår verksamhet, om det så är som spelare, ledare,styrelsemedlem, motståndare eller publik!
F14/15
Äntligen drar vi igång fotbollssäsongen!
2022-04-06 08:01, F14/15

Hej alla föräldrar till flickor födda 2014 och 2015!

I år lämnar vi bollskolan för att ta nästa steg och bilda vårat eget lag!

Vi drar snart igång och har våran första träning Torsdag 21 april kl 18:00.

Idag är vi ca 15 glada tjejer i laget och 3 snälla ledare men vi vill självklart bli flera!

Så alla flickor födda 2014 och 2015 är varmt välkomna att komma och testa på att spela fotboll med oss, det är fritt att provträna 3 gånger innan man bestämmer sig om man vill vara med i laget eller ej. Utrustning som krävs är fotbollsskor, benskydd, vattenflaska och kläder efter väder.

Vi kommer att träna två dagar i veckan på konstgräsplanen.

Torsdagar kl 18:00-19:00

Söndagar kl 10:00-11:00

Samt även vid ett par tillfällen spela våra första matcher!

Hela träningsschemat ser ni i kalendern här på hemsidan och det kommer även att skickas ut kallelse via SportAdmin inför varje träning och match.

Vi tränar fram till midsommar och tar sedan ett sommaruppehåll för att sen kicka igång igen när skolorna startar.

Är ni intresserade av att veta mera är ni välkomna att kontakta någon av oss ledare på nedan kontaktuppgifter:

Jörgen Söderberg

Per Hallberg

Viktor Isaksson

Jörgen, Pelle och Viktor

P14/15
Fotbollssäsongen är på ingång!
2022-03-29 21:30, P14/15

Hej fotbollsföräldrar till pojkar födda 2014 och 2015!

Fotbollssäsongen drar snart igång och i år bildar pojkar födda 2014 och 2015 lag, vilket innebär att det kommer genomföras både träningar och matcher.

Alla pojkar som är intresserade av att prova på fotboll är varmt välkomna att komma ner till en träning och vara med. Efter tre träningar måste man skriva in sig och betala medlemsavgift. Utrustning som krävs är fotbollskor, benskydd, vattenflaska och kläder efter väder.

Onsdagen den 6 april kl 18.30 i klubbstugan i Rosersberg välkomnar vi er föräldrar till ett uppstartsmöte.

Vill du och ditt barn veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss ledare för mer information!

Våra kontaktuppgifter är:

Fredrik Elmberg

Therese Eriksson

0706121922

Joakim Larsen

Fredrik, Jocke och Therese

Ny Information från UFF angående matcher - 2021-05-13
2021-05-14 09:40

Igår kom ny information från Upplands Fotbollsförbund i samband med att Folkhälsomyndigheterna uppdaterat sina restriktioner. Det är lite olika regler för ungdomar och seniorer och naturligtvis kan reglerna ändras snabbt om nya restriktioner dyker upp. Länkat är informationen från Upplands fotbollsförbund men i korthet gäller -

Ungdomar -

Fortfarande gäller maximalt en match i veckan i närområdet. Detta gör att från den 17 maj börjar lagda seriematcher gälla inom Upplands fotbollsdistrikt, men endast som träningsmatcher (på samma sätt som 2020). Det är okej att lämna WO utan kostnad och inga matcher får skjutas upp. De trupper som har två lag får spela i båda serierna om det går att undvika dubblering. Syftet ör att varje spelare ska få en och ENDAST en match i veckan.

Seniorer -

Serierna läggs upp som enkelserie d v s vårsäsongens omgångar stryks. Enligt nuvarande restriktioner får träningsmatcher spelas från 1 juni men det kan ändras.

För alla gäller att -

- Håll avstånd till varandra

- Dela inte utrustning med varandra, exempelvis vattenflaskor.

- Undvika gemensamma omklädningsrum.

- Resa till och från matchen individuellt, i den mån det är möjligt.

- Ingen publik, bara funktionärer ledare och spelare,  åtminstonde fram till 1 juni.

Nedan är länkar till information från  UFF -

Må väl, håll er friska och håll avstånd!

Från RIK Fotbollsstyrelse,

gm Johan

Flickor födda 2012/13 söker lagkompisar och ledare!
2020-04-30 13:57
Hejsan,
Vi har några fotbollsglada  tjejer som är födda 2012/2013 som är sugna på att skapa ett lag. För att vi ska få det att fungera behöver vi ledare/föräldrar som kan hjälpa till att driva laget men också fler lagkompisar.

Som förälder/ledare är det här en jättemöjlighet att bli delaktiga i Rosersbergs IK och följa ett roligt lag och klubb redan från början. Vi har en mycket bra och kompetent ledargrupp inom klubben som stöttar och möjlighet till den utbildning som ni önskar.

Är du tjej i denna ålder eller förälder som vill/kan hjälpa till - hör av er till Jörgen Lundgvist.

"Så många som möjligt så länge som möjligt"

Fotbollsstyrelesen!
Bollskola utomhus - Äntligen - 16 maj!
2020-04-30 13:23
Hej alla barn och andra sportfantaster!

Som vi längtar efter att allt ska bli som vanligt igen. Det kommer troligtvis att dröja ett tag men vi tänkte dra igång bollskola med fotboll och lek. Det blir några veckor senare än tidigare år men ser vi vädret i helgen kanske det inte gör så mycket.

Vi kör på fotbollsplanerna den 16 maj klockan 10.00 för flickor och pojkar födda 2014 och 2015

Med de restriktioner som gäller så kommer vi försöka hålla till både på gräsplanen och konstgräsplanen. Vi förstår att det är kul att se era barn leka boll men vi ser gärna också att vi begränsar antalet syskon och föräldrar i den mån det är möjligt. Vi har tydliga krav på att vi får vara maximalt 50 personer vid varje plats och tillfälle och det är något som vi måste rätta oss efter.

Vid frågor hör gärna av er till fotbollsstyrelsen!
F12/13, 09/08 16:04
RIK/SIF Damer, 16/06 11:02