The "next one" förlänger!
2020-05-20 12:19
En nöjd Kim Kulich tillsammans med Albin Schulat!

Det är med stor glädje vi idag kan meddela att Albin Schulat väljer att förlänga sitt kontrakt med Roserberg i ytterligare två år!

Albin som anslöt inför fjolårssäsongen från vår sammarbetesförening Arlanda IBK har verkligen vuxit in i laget både på & utanför banan.

Med sin fina teknik & fysikhar han visat att han verkligen är en spelare för framtiden.

Under sin första riktiga seniorsäsong har Albin lirat 21 serie fighter & verkligen gjort det bra. Gång på gång har han visat vilken kapacitet som finns & vi som var på plats i Hägerneholmshallen såg honom dominera planen mot seriens bästa lag.

Albin Schulat om valet att förlänga:
Det känns fantastiskt att få fortsatt förtroendeav Rosersberg & att få vara en del av det här gänget även i framtiden.

Jag är övertygad om att vi går en fin framtid tillmötes och jag hoppas & tror att vi är med och slåss om en kvalplats till våren.

Framtiden ser ljus ut för innebandyn i kommunen & jag vill mer än gärna vara en del av resan vi påbörjat mot allsvenskan.

Säsongen var väldigt lärorik & jag känner att jag utvecklats på flera plan.

Det plus den gemenskap och engagemang som finns runt klubben gör att jag är helt säker på att det är rätt miljö för mig att fortsätta att utvecklas i.

Magnus Jäderlund Om Albin:

Håll koll på Albin Schulat i höst!

Han har fina offensiva kvalitéer, är väldigt bollskicklig & en forward som kommer dominera inom kort!

Talangfulle Albin går sista året på Arlandagymnasiets Innebandyutbildning där många av Norrorts talanger tränar på dagtid.

Sportcheferna Kulich & Raschke om Albin:

Tidigt stod det klart att denna kille har det lilla extra, han har fin mentalitet & han gillar att träna hårt. Han har stora ambitioner med sin innebandy & just nu rimmar våra ambitioner väldigt väl.

Att vara så talangfull & samtidigt så ödmjuk inför uppgiften är en fin egenskap som kommer att ta honom långt. Samtidigt vill vi att han blir lite mera ”egoistisk” för att verkligen ta det där extra steget.

Han visade under debutsäsongen i H1 vilken kapacitet som finns & i JAS var han en av seriens bästa spelare så det är klart att vi ser framemot dom kommande två åren för denna kille kan gå hur långt som helst.

Tack för förtroendet Albin!

Magnus "Binge" Jäderlund klar för Rosers!
2020-04-30 09:04
Magnus "Binge" Jäderlund
Det är med stolthet & glädje vi presenterar en av svensk innebandys största profiler som vår nya huvudtränare för säsongen 20/21!

Varmt varmt välkommen till Rosersberg Magnus Jäderlund!

Magnus som med 20 års erfarenhet från innebandy på absolut högsta nivå har en meritlista som är både lång & gedigen. Eller vad säger ni tex om: 3 SM Silver, Champions Cup guld & vid två tillfällen utsedd till Årets Tränare i Svenska superligan som några exempel så förstår Ni att detta är en ledare med en enorm erfarenhet av coaching, föreningsutveckling, ledarskap mm.

Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande.

Inom kort presenterar vi en längre intervju med Magnus men fram till dess, hjälp oss gärna att välkomna Magnus till Rosersbergs IK!
Daniel Gabrielsson är tillbaka!!
2019-12-13 10:12
Daniel Gabrielsson är tillbaka!!
Vilken fantastisk tidig julklapp som landade in så är på luciamorgonen!

Daniel anslöt till truppen till onsdagens träning och det var såklart väldigt mycket kärlek i omklädningsrummet inför träningen.

Alla som följt Rosers dom senaste åren vet vad denna trollgubbe besitter för egenskaper. Egenskaper som tog honom till Superligan, där han inledde med att göra Visby IBK:s första mål i högstaligan någonsin!

Sportchef Fredrik Raschke om Daniel:
Jag har såklart följt Danne under säsongen och efter vår match i fredags där han var på plats så snackade vi lite och under lördagen tog jag kontakt med Visby för att se hur dom såg på saken. Sedan har det gått fort & vi har hittat en lösning som vi tror gynnar alla parter. Med Danne in i laget så får vi en bolltrollare & ett passningsgeni som dessutom är bättre tränad en någonsin. Han vann matcher åt oss förra säsongen och jag är övertygad om att han kommer gör det igen!

Nu ansluter en ruskigt spelsugen lirare på dubbel licens & vi riktar ett stort tack till Visby IBK som varit fantastiskt proffsiga i sitt agerande och hela tiden haft sin spelares bästa i fokus.

Daniel som kommer att spela i tröja nr 88 är spelklar och han gör debut i kväll borta mot Rotebro. Vi hoppas att Ni tar Er till Rotebrohallen för att hjälpa oss att välkomna honom hem!
Referat: Rosersbergs IK - Tyresö Trollbäcken IBK
Seger i seriefinalen!
2019-10-26 09:02
Bilder från segermatchen mot Tyresö Trollbäcken. Foto: Donald Swahn
Fredag, seriefinal & fredagsmys i en proppfull Rosershall!
Två bra & taggade lag, dvs det var upplagt för en riktig kanon kväll för innebandyälskaren!

I hemmalaget har det florerat lite sjukdomar och småskavanker under några veckor. Glädjande nog är det alltid någon ny som kliver fram, och det var inte annorlunda ikväll! Kim Kulich som varit ruskigt bra i inledningen utgår pågrund av sjukdom och Anton Törngren kommer in och svarar för en riktigt fin insats. Oscar Ekfeldt skadar sig på uppvärmningen och Isac Leonardo flyttar upp ett pinnhål och gör det med bravur. Samt Filip Åkesson står över pågrund av sjukdom & Andreas Häggblad kliver in och bjuder på lite godis.
Referat: Rosersbergs IK - Farsta IBK
Fredagsmys med fredagsfyrverkeri!
2019-10-19 15:28
Bildsvep från Rosershallen. Foto: Donald Swahn

Fredagsmys, folkfest & målfyrverkeri. Ja så kan man nog summera fredagens match mot Farsta IBK. Men vi tar det från början.

Nyheter från sektionen
Startsida, 02/10 14:25