SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ROSERSBERGS IK
Handboll
Välkommen till Rosersbergs IK!

Välkommen till hanbollsektionens (RIK Handboll) gemensamma hemsida där vi informerar om alla våra lag och deras aktiviteter i korthet. Mer ingående information hittar du på respektive lags egen hemsida där du även hittar kontaktinformation.

 

Information om den populära Bollskolan hittar du på deras hemsida under fliken "Våra lag -> Bollskolan".


Vill du komma och se något av våra lag spela är ni välkomna till Rosers- och Råbergshallen i Rosersberg.


Handbollsträning för Pojkar & Flickor födda 14/15 startar snart
2022-09-27 21:23

Nu är snart fotbollssäsongen utomhus över, och handbollsäsongen i både Roserhallen och Råbergshallen för våra ungdomar tar över.

 

Söndagen den 9 oktober kl 11:00-12:00 kör vi igång med handbollsträning för pojkar och flickor födda 2014/2015 i Råbergshallen, direkt efter Spring & Lek.

 

Vi kommer inom några dagar maila samtliga föräldrar en inbjudan med lite mer detaljerad information.

 

Välkomna!

 

RIK Handboll

Vi behöver bli fler!
2020-09-25 20:33
Vill du vara med på handbollens resa i Rosersberg? Vill du stötta barnens idrottande i Rosersberg? Vill du bidra till att framtidens stjärnor får en trygg plats att växa upp på och utöva sveriges roligaste sport ?

Gå då in på vår hemsida och anmäl dig som stödmedlem eller också som spelare/ledare. Vi behöver bli fler och satsar på,
Så många som möjligt - Så länge som möjligt.
Vi har verksamheter i olika åldrar, Både för flickor och pojkar. 

Vill du även synas med ditt företag eller skänka en gåva ser vi självklart till att lösa det på bästa tänkbara sätt.
Skicka ett mail till Lollo-gustafsson@hotmail.com så lovar jag att jag återkopplar inom kort!
Handbollen är redo för säsongen 20/21!
2020-09-20 17:15
Under lördagen samlades föreningens alla handbollsspelare och ledare för att tillsammans kicka igång säsongen 20/21 som helt klart kommer bli en väldigt annorlunda säsong.

- Med tanke på Covid-19 kommer ju säsongen bli extremt annorlunda mot vad vi är vana vid. Lagens matcher kommer i dagsläget spelas utan publik och de spontana ”hänget” och lekarna i hallarna kommer försvinna. Det yngre lagen som allt som oftast ser upp till det äldre lagen kommer inte få se och träffa sina lokala idoler och därför tycker jag att det är ännu mer viktigt att vi bygger upp ett band och en relation mellan föreningens spelare och ledare. Det ska kännas naturligt att Alva från F8 hälsar på Malin 32år från damlaget eller att Emma 26år från damlaget hälsar på Hugo från P10. Jag vill ha en familjär och tajt HB-sektion där det är en självklarhet och naturligt att vi alla hjälps åt och delar med sig av sina kunskaper och tips.

Idag har vi mixat spelare och ledare från bollskolan upp till damlag och utmanat varandra i både brännboll och tipspromenad samt avslutat med gemensam lunch ute på grusplanen.
En fantastisk lyckad dag måste jag säga med massor av vinnarskallar, positiva tillrop och enormt mycket skratt och bus!

Detta ska vi helt klart göra till tradition!

Säger Miss ordförande.
Välkommen på kick-off!
2020-08-19 10:00
 
Matchen RIK – HK Uppsala spelas utan publik.
2020-03-12 18:32

Damernas match imorgon fredag kommer att spelas utan publik med anledning av Coronaviruset och de beslut Svenska handbollsförbundet delgivit föreningarna.

 

Se beslutet här.

 

För ungdomslagen har Rosersbergs IK valt följa Svenska handbollsförbundet rekommendation att avsluta seriespelet från och med fredag 13 mars. 

 

Rosersbergs IK

Nyheter från våra lag
Nyheter från föreningen
 
Anmälan
Sociala Medier
Våra Sponsorer
Profilguiden
Nolltolerans
Gräsroten