ROSERSBERGS IK
Fotboll
Seger i premiären borta mot Enköping för P98/99
2014-05-03 19:34

Det blev en stabil seger i seriepremiären borta mot Enköping med 0-4 efter mycket stabilt försvarsspel hela matchen.

Vi inledde matchen riktigt bra men utan att skapa några riktiga målchanser. Vår första riktigt bra målchans kom i den 13´minuten när Alex Jansson (som var mycket bra hela matchen) sköt i stolpen efter att ha tagit hand om egen retur och efter det flyttade Enköping upp spelet något och vi ändrade lite taktiskt med några omplaceringen inom laget som gav utdelning i den 28´minuten när Gustaf snyggt sköt ett fint skott i krysset efter ett mycket bra anfall från vår sida.

Därefter tog vi över matchen och Alex J kunde ge oss en 0-2 ledning i den 28´minuten efter en fantastisk framspelning av Anton K.

0-2 var halvtidsresultatet.

I den andra halvleken kontrollerade vi spelet och Alex J gjorde 0-3 i den 67´minuten.

Vi spelade riktigt bra och försvarsspelet stämde perfekt och alla jobbade hårt vilket gav utdelning i den 70´minuten när Alex J gjorde sitt 3e och vårt 4e mål och fastställde slutresultatet 0-4.

Som helhet gör vi en riktigt bra match. Stabilt och säkert bakåt och kul att Alex S höll nollan.

Beröm till försvarsspelet över hela planen och vi låg helt rätt i positionerna under i stort sätt hela matchen.