SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ROSERSBERGS IK
Fotboll F14/15
Nattvandring
 
Tid:fre 30 september, 19:30 - 23:15
Plats:Klubbstugan - Hela Stugan
Samling: Klubbstugan
Aktivitetsinfo:https://www.rosersbergsik.se/sida/?ID=118053

Tid: Kl 19:30 - 23:15.
Man ska minst vara 3 personer/gång.
Kl. 19:30 träffas man i klubbstugan och går ut på den första rundan runt samhället, det är framför allt området kring Fritidsgården/Skolan/Förskola/Idrottsanläggningarna som nattvandrarna behöver befinna sig under kvällen men självklart är det bra att ta en runda i samhället, förbi lekparkerna och hela vägen bort till Preem/Foodcourten. Klockan 21:00 är man tillbaka i klubbstugan och följer med de yngsta en bit på vägen från gården om de önskar. Gården stänger 23:00 så då skall man vara tillbaka på gården, lämna tillbaka västar och återkoppla till Åsa Uddén via SMS på 070-372 16 53 innan hemgång.Under kvällen är de som nattvandrar och bär västar värmt välkommna till Preem innan 22:00 för att hämta en värmande god kaffe. Stefan och hans fina team på Preem sponsrar Rosersbergs IK med dessa - stort tack för detta!

För att få nattvandra måste man ha fyllt 18 år. Rökfri, drogfri och nykter när man bär Västarna, dvs under hela nattvandringen.Västar: Västar som bärs över egen jacka hämtas på fritidsgården i klubbstugan, skall bäras för att alla lätt skall kunna se att man är nattvandrare men också för försäkringen ska gälla. I fickorna på västarna finns det informationskort från kommunens Trygghetscenter med alla telefonnummer som kan behövas om det händer något eller om man ser något som inte kanske stämmer riktigt under kvällen. Se till att ni har med ett sådant kort när ni börjar kvällen.

Under våren 2022 hade vi ett par incidenter i området kring Fritidsgården, skolan och fotbollsplanen och då är det ovärderligt att det finns vuxna på plats att stötta personalen på Fritidsgården.

<< Tillbaka

 
 
Anmälan
Sociala Medier
Våra Sponsorer
RIK Foldern
Profilguiden
Nolltolerans
Gräsroten