SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ROSERSBERGS IK
Fotboll P08/09
Vaksala SK Svart
3 - 1
Rosersbergs IK P13
Vaksala SK Svart3 - 1Rosersbergs IK P13

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 augusti, 16:00
Plats:Johannesbäckskolan Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 170352100
Samling:14:40, Vändplan vid Råbergsskolan
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej,

På söndag är det dags för ny match.
Den spelar vi borta mot Vaksala SK på Johannesbäcks skolans konstgräs i Uppsala. Matchstart är 16:00 och vi samlas på vändplan vid Råbergsskolan 14:40 alt. 15:15 på plats.
Meddela om ni åker direkt, behöver skjuts eller har plats i bilen.

Kallade är:
Alex B, Amin, August, Axel, Challe, Daniel, David, Felix, Julle, Kevin, Kola, Muhammad, Olle och Tobbe.

Glöm inte benskydd, vattenflaska och överdragskläder.

/Ledarna
Trupp:Alexander Basse
August Margaard
Daniel Moosavi
David Prskalo
Ivar Åstrand
Julian Fölkel
Kevin Södergård
Kola Gaya
Lucas Pettersson
Melvin Schaerlund
Muhammad Musoev
Olle Eriksson
Förlust i Uppsala fast med positiva vindar
2021-08-29 18:39

Hej igen ber om ursäkt för det uteblivna referatet efter Märsta matchen där vi möter ett bättre lag men vi krigar och kämpar hela matchen. Denna match mot Vaksala började redan för oss ledare på förmiddagen stor tack till min kollega Per som styrde upp allt så att vi fick ihop lag. Då vi fick återbud pga sjukdomar så kallades Lucas och Ivar in stort tack killar för att ni kunde ställa upp på så kort tid. När matchen väl startade är vi bra med, det visade sig att det skulle bli jämt hela vägen. I slutet på första hittar Vaksala ett klassiskt skit mål fram till 1-0. Vi ledare har jobbat mycket med försvarsspelet efter sommaren och det har verkligen gett resultat då vi fortsatt är det lag som släppt in minst mål i serien. I andra halvlek hände något som gjorde mig väldigt uppröd har dålig syn som ni säkert vet men till och med jag såg att en Vaksala spelare snubblar på bollen  och får  straff som David räddar men på returen är Vaksala före och gör 2-0. Men vi fortsätter kämpa och år en straff med oss där vi inte gör något misstag och får reduceringen till 2-1, efter det tar vi över matchen ett tag och har bud på 2-2 men istället så kommer 3-1 från Vaksala på slutet. Med lite tur hade vi fått med oss poäng hem. Men spelet sitter bättre och bättre nu är stolt över killarna som kämpar, orkar och faktist har hittat ett spel som är roligt att titta på. Stort tack till alla föräldrar som ställde upp idag ni är guld värda. Ta hand om killarna som förtjänar allt beröm. Nu är vi spel lediga till den 18e då vi har Sigtuna borta på Ansgarsvallen (gamla prästängarna) men tills dess tränar vi på som vanligt. Glöm inte RIK dagen den 4e september men tills dess önskar vi er allt gott mvh Ledarna 

 

<< Tillbaka

 
 
Anmälan
Sociala Medier
Insamling
Våra Sponsorer
RIK Foldern
Profilguiden
Nolltolerans
Gräsroten