Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Bortamatch mot Rotebro
2016-10-08 16:26


Vi åkte till nya fräscha Rotebrohallen och mötte Rotebro. Vi var lite frågande till om killarna skulle orka gasa på då så många fick dubbla idag. Vi behövde då ingen uppvärmning idag då vi stolpade in typ 10 minuter innan matchstart efter första matchen. Lite trevande i början första fem minuterna, men sen rullade tåget igång. Rotebro chockar oss med ett baklängesmål nästa direkt efter avblås, men ganska omgående så kvitterar vi lite turligt med en hoppande och studsande boll som letar sig in till slut. Efter det så släpper vi på och i halvtid så har vi en stabil ledning med 8-3. Vi har ett par riktigt fina kombinationer och soloprestationer som ger ytterligare mål i andra halvleken. De sätter tre mål på oss när vi blir bolltittare och glömmer bort att markera deras spelare framför vårt mål. I den här serien så sitter i princip alla bra lägen i mål, så man kan inte slappna av ens om man leder stort. Det är så bra kvalitet på motståndet att i stort sett alla är farliga i kontringar och en mot en-lägen. Vi måste jobba lite på försvaret i laget, och det gäller alla fem spelare på planen. 6 mål är lite för många att släppa in även om vi idag gör 12 mål som är väldigt bra utdelning framåt. Det är som jag har sagt förut, när vi spelar på vår högsta nivå så reser sig håret på armarna och man bara njuter av spelet på plan. Det går som på en tråd igen det andra laget. 
Då är det väldigt kul att vara ledare i det här laget.
Vinst med 12-6 är ett väldigt fint resultat med tanke på att så många spelade sin andra match för dagen.
Lagledarn JK
Hemmapremiär i Ekillahallen
2016-10-08 16:24
Hemmapremiär för Arlanda/Rosersberg
Wåhla IBK kom och besökte oss i Ekillahallen. 
Vi ställde upp med tre femmor plus målvakt. 
Det märktes ganska fort att vi var fler spelare då de  endast var nio stycken. Vi tröttade ut dom efter halva matchen och vi såg mycket fräschare ut generellt. Det är lite lyxen med att ha många spelare tillgängliga. Efter första perioden så leder vi med 5-1 och matchen känns nästan avgjord då vi knappt kommit igång. Det är ju ett nytt lag vilket man ser till och från. Vi backar hem för mycket i första perioden när Wåhla har bollen, men det tycker jag att vi rättar till efter pausen. Andra perioden tar vi över totalt och den slutar 10-3 till oss. De mål som Wåhla får är när vi står och sover till stor del. Något är av bra prestationer av motståndarlaget. Men med premiärnerverna ur spel så kommer detta att bli väldigt bra framöver. Matchens delikatess signerad av Kalle N som väldigt snabbt påtänkt zorrar in en boll i nätmaskorna när motståndarna var och köpte korv. 
Väldigt bra spel av killarna, inte mycket att klaga på med slutresultatet 14-4 till oss i hemmapremiären. 
Lagledarn JK
Seriestart Rosers/Arlanda
2016-10-01 20:56
Seriestart för nya laget Rosersberg/Arlanda!
Bortamatch i Väsbyhallen mot Grimsta var dagens uppgift för killarna. Vi hade med oss 13 killar och 5 ledare. Vi börjar väldigt bra med två snabba mål framåt och sen rullar det bara på egentligen hela matchen. Vi har en del väldigt fina kombinationer, och riktigt vasst passningspel som skär igenom deras försvar som en kniv genom smält smör. Men i det stora hela så känns det som en träningsmatch. Det är inget vidare tempo och vi leder ändå med 3-1 i paus. Sen när vi ganska snabbt gör 4 och 5-1 så är matchen i princip avgjord. Vi går ner mer i tempo och passar på att köra lite solorajder och slarvar lite i passningspel och löpning. Vi tar inte hemjobbet lika bra vilket man kan förstå då vi är ett par nummer för stora för Grimsta idag. Vi kontrollerar matchen från start till mål och man kan väl sammanfatta det som en bra dag på jobbet. Deras två mål kommer efter lite slarv av oss och vi hade på en bra dag kunnat gjort 5-7 mål till. Nu räcker det ju med 9-2 i vinst i en bortapremiär i Stockholms svåraste 04-serie. 
Vi vet vad vi behöver jobba på fram till nästa match då det blir betydligt tuffare motstånd. 
Vi kan konstatera att vi har en väldigt hög lägstanivå om vi vinner en bortamatch med 9-2 på halvfart. En mycket lovande start på serien. 
Lagledarn.
Warriors Cup 2-4 september
2016-05-13 09:33
Den 2-4 september spelas Warriors Cup i innebandy i rosershallen och råbergshallen. Klasserna är 04 lätt samt 04 svår. I lätt får även 05 lag anmäla sig. A och B - Slutspel. För mer information se warriorscup.se.
Anmälningarna har börjat komma in och vi ser fram emot en rolig uppstartscup. 
DM i Uppland
2016-04-08 11:20
Ikväll börjar DM i Uppland, vi möter Rasbo samt IFK Dannemora/österbybruk. Imorgon lördag blir det match mot Lamadjurets AIBC samt mot IK Sirius. Vi spelar i P03 klass och matcherna spelas i Allianshallen. Slutspelet sätter igång på söndag får vi se om vi kommer dit. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 06/05 14:18 
Innebandy - Startsida, 30/04 14:59 
Innebandy - Startsida, 19/03 08:07 
Nyheter från föreningen
 
RIKTV
Våra sponsorer
Profilguide