Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


LYCKA TILL Jonas och Gustaf
2020-01-20 18:00
Jonas Rosén och Gustaf Åström
Vi önskar våra spelare från RA19 04, Jonas Rosén och Gustaf Åström, ett stort lycka till under uttagningarna i Umeå för att komma in på RIG (Riksinnebandygymnasiet) till hösten. 

Oavsett hur det går är vi stolta över er!


Ny spelare!
2019-08-12 19:54
Vi välkomnar Gustaf Åström med familj. Gustaf kommer från Knivsta där han spelat med SK Vide. Vi får in en väldigt duktig målvakt med ett brinnande innebandyintresse. Gustaf kommer spela både med oss i 04 serien samt även i HJ/JAS. 
Säsongen 19/20
2019-08-07 08:40
Vi ser framemot en ny rolig säsong med ett samarbete med Arlanda, RA19. Det kommer bli många roliga och spännande matcher med möjlighet på 7 olika nivåer. Från 05 lätt upp till JAS. Även träningarna kommer se lite annorlunda ut i år, där vi kommer ha utbyte med både 05 och HJ.
Målvakt!
2018-08-11 11:09
Rosersbergs IK P-04/05 innebandylag är i behov av ytterligare en målvakt!

Vårt lag består idag av 21 spelare varav en är målvakt - vi behöver nu stärka laget med ytterligare en.

Vi är idag 18 st 04a killar och 3 st 05or.  Vi tränar 3 ggr i veckan, varav en gång är fysträning. Vi är anmälda till 2 serier i år, samt att vi har ett samarbete med Rosersbergs 01-03 lag och juniorlag, där vi hjälper till med spelare. Som målvakt i vårt lag kommer du få chansen till en ordentlig utmaning om du vill. Vi kommer spela 4-5 st cuper under säsongen. Under sommaren som gick var vi till Prag och spelade turneringen Prag Games , det är något som vi siktar på att göra igen. 

Så gillar du att träna och har målvaktsvana kan du vara den vi söker.

Välkommen att höra av dig till vår tränare Erik Forsberg på ‭070-524 03 62‬

http://www.rosersbergsik.se/start/?ID=2229
Prag Games
2018-07-19 18:06
Här kommer en summering av Prag Games. Med facit i hand en fantastisk upplevelse för alla, spelare, ledare och familjer som följde med. Vi visste innan vi åkte att vi hamnat i en väldigt tuff grupp. Det visade sig redan i första matchen då vi möter Technology Florball, ett lag med väldigt bra fart och rörelse. Vi blir lite förvånade av den höga nivån och kommer inte riktigt in i matchen. Blir en förlust med 5-2. Efter matchen hoppades vi att premiärnerverna ska vara borta. Men så blir inte riktigt fallet och vi möter ett väldigt bra Schweiziskt lag. Vi blir stillastående och hänger inte alls med. Förlust med 9-0. Efter matchen har vi 18 st väldigt frustrerade spelare. Vi ledare fick en del att fundera på över natten inför sista gruppspelsmatchen där vi möter gruppettan. Vi lägger om taktiken och går ner på försvar med 4 st och har en topp som ligger bakom deras backar. Det tjeckiska laget Fatpipe som även tog sig hela vägen till A Final blir lite konfunderade på hur vi spelar. Att spela boxplay i 22 minuter innan vi släpper in ett mål är mycket bra. Att vi sedan lyckas kvittera i 27 minuten är ännu bättre. Fatpipe toppar sitt lag och plockar målvakten för att vinna men vi lyckas hålla oavgjort. Fantastiskt bra jobb av grabbarna. Nu blir humöret bättre och vi ska spela en kvalificeringsmatch mot en annan grupp 4a,ett Schweiziskt lag. Förlust och det blir b slutspel, vi spelar oss igenom matchen utan något speciellt skönspel men vinner med 3-1. Vi går vidare i a slutspelet och spelar 16 del mot ett väldigt bra tjeckiskt lag som bara släppt in ett mål i gruppen. Vi börjar med 5 i försvar men det funkar inte så bra och vi släpper in 2 snabba mål. Vi ändrar om och går ner på 4 i försvar och en topp. Funkar bättre och vi lyckas närma oss Prag panters men släpper 3 snabba i slutet då vi ligger under med 5-3 och blir lite för offensiva och även provar att plocka målvakten. Prag panters når semifinal så det är ett väldigt bra lag vi möter. Vi får fortsätta i b slutspelet. Där möter vi Mölndal ett bra lag som vi inte mött tidigare. Matchen blir väldigt tajt och högt tempo. Vi vinner med 3-1 och går vidare till kvartsfinal. Där möter vi Täby västra ett lag vi mött många gånger, alltid väldigt fysiskt och tufft. Vi märker att killarna är trötta och att det kommer bli tufft. Det blir det också och vi ligger under med 5-0  en bit in i andra. Sen lyckas grabbarna ta sig samman och vi gör en bra upphämtning till 5-4 med 3 minuter kvar. Men där tar orken slut och vi orkar inte sista biten. Förlust med 8-4 och resan i Prag games är över. En väldigt nyttig och rolig cup där vi möter 3 av 4 semifinallag, 2 st i gruppen samt ett i 16 delen. Det har varit väldigt trevligt att umgås med laget, föräldrar och syskon, med många trevliga middagar med mycket skratt och härliga diskussioner. 

Nu laddar vi om inför hösten där bl.a. ett träningsläger i Fagersta står på menyn. Vi ser fram emot en trevlig säsong 18/19. 

/Ledarna
 
Nyanmälan
Sociala Medier
Våra Sponsorer
Nya RIK Foldern
Profilguiden
Nolltolerans
Gräsroten