Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
 
Oscar Ekfeldt förlänger!
2018-03-27 15:28
Oscar Ekfeldt förlänger!
Det är mycket glädjande att kunna meddela att Oscar Ekfeldt förlänger sitt avtal!
Oscar som haft en fantastisk utveckling under dem senaste säsongerna tillhör verkligen framtiden i Rosers. Med sin enorma räckvidd och sitt fina skott har han kapacitet att fortsätta utvecklas till en av våra allra bästa!

Oscar om förlängningen: 
Jag har inte funderat på något annat alternativ än Rosers. Samtidigt ville jag veta hur framtiden såg ut och vilken ambition som fanns för oss.
Efter ett snack med sportchefen så är vi nu överens om förlängningen. Jag vill mera med min innebandy och det har klubben visat att dem oxå vill. Jag gillar att höra att vi kommer att höja kravbilden både vad gäller träning och inställning.

Sportchef Raschke om Oscar:
En viktig förlängning av en spelare med enorm potential. Oscar har varit tydlig med att han har samma ambition som vi. Han brinner för innebandyn och han har alla möjligheter att gå väldigt lång med sin innebandy. Den utveckling han haft under året är fantastisk. Då har vi ändå flyttat runt honom frekvent vilket kanske inte varit optimalt för honom. Men han har visat att han kan spela både back och forward. Oscar är en spelare jag förväntar mig mycket av i framtiden, han har grym kapacitet och är en fantastisk lagspelare med hjärtat på rätt ställe.

Vi tackar Oscar för förtroendet och önskar honom en skön ledighet!


Kim Kulich blir Rosersberg trogen!
2018-02-14 12:35
Kim Kulich förlänger! Foto: Donald Swahn/HD Vision

Vi är mycket glada att meddela att Kim Kulich valt att förlänga sitt kontrakt med Rosersbergs IK.

I Kim har vi en vinnarskalle utan dess like, rutinerad som få & med en ständig hunger efter mera.

Under året har han delat målvaktssysslan med unge Oskar Olsson & det är kul att se hur dom sporrar varandra. Kim är en vinnare och kommer alltid att se sig själv som nummer ett vilket är anledningen till att ha tagit sig till Superligan och den position han har. Att han tidigt deklarerade sin fortsättning i klubben är mycket glädjande för oss. Det är även ett kvitto på att vi är på rätt väg.


Herr Kulich som är inne på sin tredje säsong i Rosers visade så sent som i söndags vilken fantastisk målvakt han är när han stängde ner Sandviken och gav sitt lag tre poäng!

 

Kim om förlängningen:

Jag trivs otroligt bra i laget och föreningen där jag känner att vi kommit långt men inte uppnått vår fulla potential ännu, och jag är inte redo att kliva av det här tåget ännu. Innebandy är fortfarande det roligaste jag vet och det är inte mycket som slår en fredagskväll i Rosershallen tillsammans med vår fantastiska publik.


Sportchef Raschke om förlängningen:

Kim har sedan sin första träning höjt standarden, inte bara på planen utan även utanför. Detta genom sitt sätt att vara och med en kravbild på både lagkamrater och organisation. Detta har hjälpt både laget och oss som organisation att bli bättre och att utvecklas. Han har ruskigt hög träningsnärvaro och är en stark röst i laget, han agerar även som en förebild både internt och utåt i föreningen vilket vi drar stor nytta av. En kille som kommer & ska vara bidragande till att vi når framgång.

 

Fakta:

Namn: Kim Kulich

Ålder: 29 år

Smeknamn: Kulan

Klubbar: Arlanda IBK (Moderklubb), Årsta IBK, IK Sirius FBC & Växjö IBK.


Vi tackar Kim för förtroendet och önskar lycka till under resterande del av säsongen!

Referat: Sandvikens AIK - Rosersbergs IK 
Seger borta mot Sandviken efter en bedrövlig start!
2018-02-12 08:33
Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra. Laget samlades redan 12:30 och begav sig av mot Sandviken med ett lunchstopp i Gävle. Vi anlände till Jernvallen Arena 2,5 h före matchstart och förberedelserna i det minimala omklädningsrummet var kanon. Stereon med DJ Kim Kulich vid spakarna matade ut hit på hit innan det så sakteliga tystnade och fokusen precis före matchstart var 100%.
Sandviken away!
2018-02-09 11:15
Daniel Eklund var skillnaden förra säsongen, vem vill avgöra på söndag?

På söndag åker vi till Sandviken för revansch!

I oktober straffades vi skoningslöst genom att ta onödiga utvisningar och har 0-3 i baken efter 11 minuter. Vi har dock kvitterat till 3-3 efter 2 min i andra perioden för att två minuter senare ta en 5 minuters utvisning. Sandviken gör 3 mål i 5 mot 4 innan vi tar ytterligare en tvåa för protest och självklart kommer 3-7 i spel 5 mot 3. Vi kommer inte närmare en 5-7 & förlorar med 6-9.

Detta gör vi samtidigt som vi vinner skottstatistiken med 38-18! Detta är lagt till handlingarna och nu blickar vi framåt!

 

Sandviken har endast förlorat en match på hemmaplan denna säsong och det var i omgång 5, nu går vi in i omgång 17. Så det är ett mycket starkt hemmalag vi möter. Man har rutinerade Jakob Lundmark som är trea i totala poängligan med fina 29 assist poäng & 9 mål samt Filip Lindberg med 22 mål & 5 assist.

 

Förra säsongen så besegrade vi Sandviken borta med 8-5 efter att en febersjuk Daniel Eklund noterats för hela fyra mål trots sparsamt med speltid på grund av sjukdom.

Läget i laget är okay, vi har lite små skavanker i truppen och det är oklart med spel på ett par håll. Vi får förhoppningsvis lite positiva besked på fredagens träning. Vi har dock en fin trupp där det alltid finns någon som vill kliva fram när chansen kommer.


Vi är väl införstådda med att detta är en riktigt tuff bortamatch där allt kommer att handla om inställning. Har vi rätt inställning och kan driva upp bolltempot så ska vi som alltid ha en bra chans.


Mot Sandviken!

Daniel Gabrielsson förlänger sitt kontrakt!
2018-02-07 14:54
Daniel Gabrielsson blir Rosers trogen! Foto: Kjelle Svensson
Det är med både glädje och stolthet vi meddelar att vår bolltrollare Daniel Gabrielsson har förlängt sitt kontrakt med Rosers!

Daniel som är en jätte talang går framåt varje träning och varje match och har efter jul varit en av lagets bästa spelare!

Nu förlänger han sitt avtal med Rosers och vi kommer att återkomma med en intervju med Daniel angående både förlängning och en ny roll för honom i föreningen.

Vi tackar Daniel för det fortsatta förtroendet och återkommer som sagt inom kort!
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 10/3 17:00
6 - 7  
Sön 4/3 14:45
5 - 4  
Lör 24/2 16:05
3 - 4  
Tis 20/2 19:15
5 - 6  
Fre 16/2 19:05
8 - 6  
Sön 11/2 17:00
4 - 6  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 06/05 14:18 
Innebandy - Startsida, 30/04 14:59 
Innebandy - Startsida, 19/03 08:07 
Innebandy - Startsida, 06/03 19:18 
Innebandy - Startsida, 15/01 12:38 
Nyheter från föreningen
 
RIKTV
Våra sponsorer
Profilguide