Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tack för den här säsongen!
2018-04-24 22:00
Handbollssäsongen har nått sitt slut för denna gång och vilket säsong det varit! Mycket har vi hunnit med och tjejerna har alla utvecklats både individuellt och som lag.
Detta visade de på ett fantastiskt sätt under helgens avslutande cup Minileken.
Vi är så stolta över alla spelare som visar stort mod och  vågar ta för sig på ett sätt vi inte sett tidigare. Det är också väldigt fint att se att man hjälper varandra och spelar mer och mer som ett lag och framförallt att vi har roligt!
Vi vill också passa på att tacka alla föräldrar för ert stöd på läktaren. Ni är helt ok på hejarramsor (kanske ser vi en liten utvecklingspotencial här;-) och tacka för att ni alltid ställer upp när det behövs. Nu tar vi uppehåll och passar över till fotbollen men passar på att påminna om avslutningen som går av stapeln fredag 4/5 i Rosershallen.
Allt gott! /Ledargänget
Lyckat sammandrag på hemmaplan
2018-02-06 21:34
Då var årets första sammandrag hemma i Rosershallen avklarat. Nästan hela laget fanns representerat den här gången.
Tjejerna krigade på och stämningen var god trots tufft motstånd.
Härligt kämpat av alla!

Stort tack till alla föräldrar som höll ställningarna i kafeterian och  sekretariatet och till alla starka supporters på läktarn stora som små.

Vi inväntar info om nästa samnandrag i Uppsala som eventuellt byter datum. Mer info kommer..
/Ledargänget
Sammandrag i Bålsta
2018-01-21 20:40

Det var en tunn trupp som åkte till Bålsta denna kalla söndagseftermiddag. Många sjukdomar och en del semesterfirare gjorde att vi hade få spelare idag.
Vi fick i sista stund tag på två spelare till och det är vi tacksamma för. Jättekul att Maja N och Saga ville vara med! Tack tjejer. Ett stort tack till Bålsta som också ställde upp med spelare till en av våra matcher.

Sammanlagt har alla tjejer spelat 5 matcher i helgen och som de har spelat! ALLA har kämpat och spelat riktigt bra handboll. Det var tufft i försvaret och snabba passningar och hårda skott framåt. Det märks att alla tjejer har tagit ett stort kliv framåt och att de vågar mer i både försvar och anfall. 

Tack till alla föräldrar, syskon och släktingar som kom och hejade på oss och tack till Fredrik som ställde upp som coach på bänken.

Nu ser vi fram emot nästa sammandrag!

Ses på träningen på tisdag.

Hälsningar från ledarna

Äntligen säsongsstart för handbollen!
2017-10-01 15:07
På tisdag 3/10 startar handbollen igen. Vi kommer att träna på tisdagar mellan 18 och 19.
Linda och Fia kommer att fortsätta träna laget och de kommer få hjälp av vår nya tränare Bettan.
Vi välkomnar nya spelare i laget och bjuder in dig tjej född 08 oeller 09 välkommen att komma och prova på handboll under våra träningar i oktober.

Nu kör vi mot en kul handbollshöst och vinter!
Hälsar tränargänget


Minileken 2017 och information om avslutning.
2017-04-25 22:03
Vilken härlig helg vi har haft tillsammans!
Det har varit väldigt roligt att följa tjejernas framsteg såväl under helgen som den gångna säsongen. Alla har utvecklats enormt mycket och vi har haft roligt tillsammans! :)

Vi har hunnit med att spela hela åtta matcher under helgen och alla spelare har bidragit och gjort sitt allra bästa. Det är så kul att se att alla vågar ta för sig på planen. 

Turneringen blev vår gemensamma avslutning för denna säsong. Den stora handbollsavslutningen äger rum den 16:e maj kl. 18-20. Då detta är en tisdag har vi, tillsammans med fotbollen, beslutat att ställa in fotbollsträningen just den dagen. 

Tack för denna säsong! Hoppas vi ses på fotbollsplanen! 
 


Spelade matcher
Sön 22/4 13:00
Lör 21/4 09:00
Lör 21/4 07:15
Sön 4/2 10:30
Sön 19/3 13:00
Lör 11/3 11:00
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Handboll - Start, 21/06 05:56 
Handboll - Start, 15/06 05:19 
Handboll - Start, 15/06 05:18 
Nyheter från föreningen
 
RIKTV
Våra sponsorer
Profilguide
NOLLTOLERANS