Välkommen till P08/09
Nya och gamla spelare födda 08/09 är välkomna till oss!
Bra insats av grabbarna
2017-05-21 15:33
På söndag morgonen åkte RIK:s P08/09 till poolspel i Bålsta. Knarrbacken var arrangerande klubb.
Tre matcher väntade och motståndet skulle Lagga/Långhundra, Alsike och Knivsta stå för.
Då det inte är någon resultatrapportering i knatteligan så har vi inga resultat att skriva ut.
Men vi kan konstatera att grabbarnas vilja och kämparanda är det inget fel på.
Vi krigar och sliter hårt i alla matcherna som spelas över 3 x 10 minuter.
Alla killarna gör det jättebra, ställer upp för varandra och skapar många fina passningsspel som ibland resulterar med mål.
Det är inte heller några problem då vi vill byta målvakt i varje paus, utan det finns många som vill stå i mål. Jättekul!!

Från ledarhåll vill vi bara säga tack till killarna och hoppas att dom fortsätter i samma anda.
Nu ser vi fram mot nästa poolspel som är 3/6 då Sigtuna står som arrangör.
Träningarna har startat
2017-04-20 19:38
Nu har P08/09 dragit igång med träningarna. Våra träningstider hittar ni i kalendern.
Vi välkomnar nya och gamla spelare födda 08 eller 09 till säsongen 2017.
Poolspel i Sigtuna
2016-08-27 16:15
Under söndagen var RIK:s pojkar 08/09 på sammandrag i Sigtuna. Tre matcher spelades med blandat resultat. Men vi lyckades med våran målsättning för dagen, att ha roligt.
Grabbarna kämpade och slet i första matchen mot Sigtuna men fick inte riktigt till det.
Matchen slutade 3-1 till Sigtuna.
Andra matchen mot Wigör fick vi en bättre start och gjorde 1-0 och 2-0 ganska tidigt och mot slutet av första halvlek kom också 3-0. Wigör gav inte upp utan reducerade tidigt i andra halvlek, men strax därefter gjorde Rosers sitt 4e mål. Det blev också det sista målet i matchen som slutar 4-1.
I match 3 mot Arlanda FC syntes det att grabbarna blivit trötta. Det fanns inte den riktiga gnistan och orken. Arlanda var bättre och vann rättvist med 6-0 (tror jag det var).
Bra kämpat av hela laget som visar att vi kan när vi håller fokus.
Nu blickar vi fram mot nästa helg då vi spelar i Odensala hos Wigör.

NOLLTOLERANS