Välkommen till Handboll P06/07
Vi tränar tisdagar (Råbergshallen) och torsdagar (Rosershallen) kl 16.30-18.00. Alla ska vara ombytta för samling i omklädningsrummet 16.30.

Alla är välkomna att komma hit för att prova på handboll eller bara prata med våra ledare.

Våra träningar handlar lika mycket om att träna på att vara en god lagkamrat som att träna handbollsteknik och vi blandar praktiska övningar med lek.

Barnen behöver inte redan vara medlemmar i RIK utan är välkomna att prova tre gånger innan medlemskap ingås.

Välkomna!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig ledare:

Åsa Björklund

asabjorklund@gmail.com

Favoriterna var i Rosershallen
2017-05-01 20:48
Under måndagskvällen har både Ligalandslaget och A-landslaget varit på plats i Rosershallen och tränat.
Det har också varit ett TV-team från SVT Sport.
Reporter Ola Bränholm med fotograf Fredrik har jobbat ikväll.
Kl: 21.15 i SVT 2 sänds kvällens Sportnytt från Rosershallen. Missa inte det!
Handbollsavslutning med RIK 10 maj
2016-05-07 06:32
Tisdag den 10 maj arrangerar Rosersbergs IK Handboll handbollsavslutning för säsongen 2015/16.

Kl. 18.00 är tiden och platsen är Rosershallen, Rosersberg.

Kvällens konferencier är Andreas Danielsson, som kommer hålla i underhållningen.

Kvällens prisutdelare är f.d. elitspelaren Mattias Gustafsson, som den gångna säsongen har spelat för Ricoh Handboll, men nu kommer att lägga handbollsskorna på hyllan. I RIK är Mattias verksam för våra yngsta grupper där bland annat Mattias söner är engagerade.

Träningsflit ska delas ut, framgångsrika medaljer ska delas ut och uppskattas, årets lagkompis i respektive lag ska delas ut, årets utveckling, ett pris som delas ut av respektive lags tränare ska uppmärksammas och mycket mer.

- Vi kommer också att bjuda på underhållning, som vi håller oss för oss själva och får bli en hemlighet, säger Robban Zetterquist, som är projektledare för årets upplaga av handbollsavslutningen.

Ta med nära och kära och en kväll där du som spelare/ledare ”bara få vara”.

Välkomna till Rosershallen på tisdag.

Rosersbergs IK Handboll

Killar mot föräldrar - säsongsavslutningen
2015-04-20 20:11

Fler bilder (+3) >>
Vi avslutade en rolig säsong med match mellan killar och föräldrar! Vilken fart det blev!
Film: när killarna var Maskotar
2014-04-17 22:18
Vilken ära att få springa in med de stora killarna!

Inbedding fungerar inte på Sportadmin- här kommer länken till filmen istället:

Nya lagtröjor!
2014-01-26 23:04
Dagens träning startade vi med utdelningen av våra nya lagtröjor. Riktigt snyggt i blått och vitt!
Killarna imponerade med bra passningar under matchdelen av träningen - bra jobbat!
Nyheter från sektionen
Handboll - Start, 07/10 19:50