Välkommen till Handboll P06/07
Vi tränar tisdagar (Råbergshallen) och torsdagar (Rosershallen) kl 16.30-18.00. Alla ska vara ombytta för samling i omklädningsrummet 16.30.

Alla är välkomna att komma hit för att prova på handboll eller bara prata med våra ledare.

Våra träningar handlar lika mycket om att träna på att vara en god lagkamrat som att träna handbollsteknik och vi blandar praktiska övningar med lek.

Barnen behöver inte redan vara medlemmar i RIK utan är välkomna att prova tre gånger innan medlemskap ingås.

Välkomna!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig ledare:

Åsa Björklund

asabjorklund@gmail.com

Full fart i helgen!
2017-11-13 17:37
Det var en full handbollshelg. Två matcher på lördagen i Uppsala. Där vi mötte Årsta P06 och Uppsala P06. Första matchen mot Årsta visade vi klass och spelade riktigt bra, helt jämn match. Trots förlusten med någon boll är vi nöjda med insatsen. Spelet utan boll börjar ramla på plats.
Mot Uppsala tappade vi orken och förlorade med två bollar. Rättvist med tanke på vår insats. Men man måste spela någon skit match per år också, nu har vi gjort våran.

På Söndagen lirade vi mot Bålsta P05/06 och Enköping P05.
Bålsta spelade vi bra mot och vann med många mål. Vi var klart bättre idag.
Mot Enköping gjorde vi våran bästa match genom tiderna. Möta ett lag som är 1år äldre 1år bättre och 1 huvud större är inte lätt. Vi visade att vi kan spela handboll, vi fick verkligen till vårat spel. Vi stressade dessa jättar till motståndare så dom började tappa bollar och göra enkla misstag. Vi hade anfall på en nivå vi aldrig presterat förr. Möjligtvis har vi sett enstaka händelser i denna nivå, men nu var det i 40 min. I försvaret hade vi många killar som visade att liten kan vara tuff. Att Milad Safdari gjorde sin första match var inget som syntes, han var en gigant i målet!
Enköping vann med 10 bollar, vi hade seger känsla. Att Enköpings tränare tackade våra killar för vilken otrolig prestation vi genomfört, det visar bara hur bra vi lirade.

/Jörgen
Favoriterna var i Rosershallen
2017-05-01 20:48
Under måndagskvällen har både Ligalandslaget och A-landslaget varit på plats i Rosershallen och tränat.
Det har också varit ett TV-team från SVT Sport.
Reporter Ola Bränholm med fotograf Fredrik har jobbat ikväll.
Kl: 21.15 i SVT 2 sänds kvällens Sportnytt från Rosershallen. Missa inte det!
Handbollsavslutning med RIK 10 maj
2016-05-07 06:32
Tisdag den 10 maj arrangerar Rosersbergs IK Handboll handbollsavslutning för säsongen 2015/16.

Kl. 18.00 är tiden och platsen är Rosershallen, Rosersberg.

Kvällens konferencier är Andreas Danielsson, som kommer hålla i underhållningen.

Kvällens prisutdelare är f.d. elitspelaren Mattias Gustafsson, som den gångna säsongen har spelat för Ricoh Handboll, men nu kommer att lägga handbollsskorna på hyllan. I RIK är Mattias verksam för våra yngsta grupper där bland annat Mattias söner är engagerade.

Träningsflit ska delas ut, framgångsrika medaljer ska delas ut och uppskattas, årets lagkompis i respektive lag ska delas ut, årets utveckling, ett pris som delas ut av respektive lags tränare ska uppmärksammas och mycket mer.

- Vi kommer också att bjuda på underhållning, som vi håller oss för oss själva och får bli en hemlighet, säger Robban Zetterquist, som är projektledare för årets upplaga av handbollsavslutningen.

Ta med nära och kära och en kväll där du som spelare/ledare ”bara få vara”.

Välkomna till Rosershallen på tisdag.

Rosersbergs IK Handboll

Killar mot föräldrar - säsongsavslutningen
2015-04-20 20:11

Fler bilder (+3) >>
Vi avslutade en rolig säsong med match mellan killar och föräldrar! Vilken fart det blev!
Film: när killarna var Maskotar
2014-04-17 22:18
Vilken ära att få springa in med de stora killarna!

Inbedding fungerar inte på Sportadmin- här kommer länken till filmen istället: