ROSERSBERGS IK
Fotboll
Tung förlust borta mot Fanna för P98/99
2014-05-18 15:46

Det blev en tung förlust i bortamatchen mot Fanna med 2-1 efter underläge med 2-0 i halvtid.

Vi inledde bra på naturgräset och pressade på från första stund. Vi hade bland annat 4 st hörnor innan ens 5 minuter var spelade. Dock lyckades vi inte göra något mål trots ganska stort spelövertag och Fanna kämpade bra och tog också ledningen i den 8´minuten när vi slarvade lite i ett uppspel.

Vi fortsatte att spela bra och skapade många målchanser som dock inte resulterade. Istället kontrade Fanna in 2-0 i den 32´minuten.

2-0 i halvtid trots ganska stort spelöverlag från vår sida.

I den andra halvleken fortsatte vi att pressa på och skapade många målchanser men bollen ville inte in i mål. Fannas målvakt gjorde några riktigt bra räddningar också.

Fanna kämpade mycket bra och vi pressade på ordentligt.

Vi hade bra kantspel som gav resultat i den 56´minuten när Malte kunde reducera till 2-1 på ett fint inlägg från Albin.

Vi fortsatte att pressa hårt och hade massor med hörnor och chanser men oturligt nog fick vi inte in någon kvittering utan Fanna höll undan och vann med 2-1.

Spelmässigt en bra match och alla kämpade och slet hårt men idag ville bollen inte in i mål.

Kämpa insatsen och även spelmässigt på den ojämna planen är det inget fel på men tyvärr räckte det inte idag.