Seger i premiären borta mot Enköping för P98/99

Det blev en seger hemma mot Lohärad i en bra genomförd match från vår sida.

Slutresultatet blev 3-2 efter att vi släppte in 2 mål sista 10 minuterna.

Noterbart att det blev hela 3 st självmål i matchen!

Inledningsvis var det avvaktande och jämt och förhållandevis bra spel från båda lagen.

Vi spelade ganska bra och växte in mer och mer i matchen och när Malte i den 22´minuten slog ett hårt inlägg råkade en Lohäradspelare stöta in bollen i eget mål.

Regnblöt plan gjorde att passningsspelet inte riktigt stämde men när Kim snyggt gjorde 2-0 i den 37´minuten var det rättvist.

I den andra halvleken fortsatte vi spela riktigt bra och Malte ökade på till 3-0 i den 56´minuten. Efter vårt mål hade vi en hel del chanser att utöka ledningen men utan resultat.

Oturligt gjorde vi sedan ett självmål i den 70´min och efter det flyttade Lohärad upp folk och skapade tryck mot vårt mål. I den 74´minuten reducerade Lohärad till 3-2 på en frispark som gick via en av våra spelare in vid stolpen.

Där efter pressade Lohärad på ännu mer men vi höll upp spelet bra och kunde till slut vinna med 3-2.

Vårt mittfält spelade bra och försvarsmässigt spelade vi stabilt och säkert.

En riktigt bra insats igen från vår sida!