Fotboll
Märsta IK - RIK/MIK (F98/99) 1 - 3 (1 - 2)
2014-05-25 16:08

Märsta IK - RIK/MIK   1 - 3  (1 - 2)

RIK/MIK började något darrigt i derbyt mot Märsta. Men efter 5 minuter så tog bortalaget tag i spelet. I den 8:e minuten gjorde Flo bort en utrusande Märstamålvakt och passade till en helt ren Vickan som enkelt kunde sätta 0-1.

I 24:e min rann en chansboll igenom RIK/MIK försvaret och Märsta kunde snyggt sätta kvitteringen, 1-1.

Men bortalaget fortsatte och dominera och endast 2 min senare kunde Ajja sätta 1-2 på ett fint inlägg från Kajsa.

I matchminut 35 fick RIK/MIK en frispark till vänster utanför straffområdet som Ajja tar.

Skottet går precis under ribban, men Märstas målvakt gör en bra räddning och 1-2 står sig till halvtid.

I andra halvlek pressar Märsta på de första 10 min innan RIK/MIK tar tillbaka kommandot.

En hörna i den 51:a min, kommer tillbaka ut mot sidlinjen Ajja passar till en fristående Maggan som skjuter direkt, men tätt utanför.

I 55:e min ännu en RIK/MIK hörna som Ajja slår in i straffområdet. Bollen studsar fram och tillbaka några gånger innan Kajsa får fritt läge och kan sätta 1-3 tätt intill stolpen.

RIK/MIK skapar ytterligare ett par chanser men 1-3 står sig tiden ut.

Ännu en stabil insats och vi är det bättre laget matchen igenom. Backlinjen var riktigt bra i andra halvlek.