Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rosersbergs IK
3 - 2
FBC Bollnäs
Rosersbergs IK3 - 2FBC Bollnäs

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 augusti, 16:00
Plats:Rosershallen
Seger mot FBC Bollnäs!
2019-08-17 21:22

Fler bilder (+3) >>
Lite bilder från dagen.

Efter en härlig morgonträning följt av en grym lunch från Magasinet så var det dags för teori. Genomgång av både anfall, försvar, press & förväntningar. En riktig genomkörare där det ritades så till och med Emil Swahn skulle varit avundsjuk. :-)

Så var det äntligen dags! Simon Berg ledde som vanligt ut laget på banan för uppvärmning. Större delen av värmningen ägnandes åt att försöka väcka kropparna efter en tuff träningsvecka. Torsdagens fyspass med Åsa har sannerligen satt sina spår på flera spelare och benen är rejält tunga. Detta i kombination med flera frånvarande spelare gjorde att vi förväntade oss en tuff match.

Vi är det piggare laget från start och får relativt enkelt upp bollen men saknar ofta skärpan på sista tredjedelen. Någon som inte saknade skärpan var dock Simon Holmström som ger oss ledningen efter ca 8 minuter.

Bollnäs spelar med högpress vilket initialt passar oss bra, vi hittar fina ytor längs kanterna men det sista lilla saknas även fortsättningsvis & vi går till pausvila med 1-0 på tavlan.


I andra lyfter Bollnäs upp spelet & skapar betydligt mera tryck men Kim Kulich är med på notorna när bollen väl går igenom. 

Ett vackert uppspel som avslutas med en snygg styrning ger Bollnäs 1-1 efter 9 minuter. Ett resultat som står sig perioden ut.


I tredje rivstartar vi med ett 2–1 mål efter 26 sekunder. Åter är det Simon Holmström som sätter bollen i nät! Glädjen blir dock kortvarig då det ringer bakom Kim efter 3 minuter & 2-2 är ett faktum.

Vi får under matchen ett par billiga utvisningar med oss och vi skapar flera riktigt heta chanser utan att få in bollen. 

Efter 8:25 serverar Albin Schulat Ludde Falkenborg med en lasermacka som Ludde sätter upp i nättaket fram till 3-2!!

Efter detta höjer Bollnäs åter pressen och har ett par riktigt fina lägen att kvittera men Kim står emot!

Med klockan på 17:30 ska herrarna i svart kompensera Bollnäs för dem billiga utvisningar vi fått med oss och plockar ut Simon Berg på dagens billigaste utvisning. Vi fredar dock åter målet och vinner med 3-2.


Återigen är det vår tredje kedja & Ludde Falkenborg som gör det matchvinnande målet. 

Vi blickar nu framåt mot en ny träningsvecka samt ett riktigt test på fredag då vi tar oss an Djurgårdens IF hemma i Rosershallen. Hoppas vi ses då!


<< Tillbaka

 
 
Sociala Medier
BLI MEDLEM I ROSERSBERGS IK
Våra sponsorer
Profilguide
Nolltolerans
Gräsroten